woensdag 25 juli 2018

Eurocol betonlook

Een innovatie in vloer- en wandafwerking. Tegellijm, tegelvoeg en afdichting. Bekijk al onze tegeltechnieken! Ideaal voor het snel en probleemloos afwerken van vloeren en wanden, met een fraaie betonlook als resultaat.


Kom langs in de showroom en bekijk ons aanbod. BetonDesign: een innovatieve, ware betonlook vloersoort nieuw bij Binnenuit Woningtextiel.

Lees er meer over op onze blog en laat u inspireren door de vele mogelijkheden. Bent u op zoek naar een vloer- of wandbekleding met een betonuitstraling? Heel leuk dat ze het assortiment hebben uitgebreid met betondesign.


Projectvloeren Nederland heeft de razend populaire betonlook vloeren in het assortiment. Designbeton is uw partner als het gaat om duurzame afwerking van wanden en vloeren, isolerende en brandwerende, volledig minerale stuc en leem of kalk stuc. Betonlook vloeren zorgen voor een industriële look binnen uw pand. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot.


Gratis stalenservice en advies.

Vloer en wand met basic beton uitstraling. Video over het verspuiten van BetonDesign, een afwerklaag van tot mm dik en niet te onderscheiden van echt beton. Voor wanden vloeren, gevels, tafels. Handige tips bij het verwerken van BetonDesign.


Gegeven door onze verwerkingstechnicus Marco Wouda. Eurocol Design Beton aanbrengen? Een moderne betonlook vloer geeft een eigentijdse uitstraling aan uw interieur. Wil je een betonlook realiseren op jouw muur?


Met dit stappenplan zie je hoe dit in stappen kan. EUROCOL 3FloorDesign kg. Doe-het-zelvers waren op zoek naar een sterke eenvoudig aan te brengen betonlook -afwerking voor vloeren. Betonlookspecials is een onderneming welke gespecialiseerd is in afwerking van vloeren en wanden middels de hiernaast vermelde materialen.


We krijgen veel vragen over het goedkopere alternatief op gietvloeren. Wat dacht je van een BetonEgaline op kleur voorzien van pigmenten. Of gebruiken als egalisatie.


Benieuwd naar de kosten en mogelijkheden van een betonvloer of betonlook vloer? Vraag hier in één klik gratis en vrijblijvend prijzen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.