woensdag 4 juli 2018

Gipsplaat lengtes

In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Gipsplaten zijn in de bouwsector niet meer weg te denken. Gipsplaat wordt ook wel gipskartonplaat, gipskarton of Gyproc-plaat genoemd. GAMMA heeft alle soorten Gyproc stucplaten: gipsplaten plafon wandplaten, gipsvezelplaat, groene gipsplaat voor in de badkamer.


Bekijk nu ons assortiment.

Of je nu een scheidingswand gaat maken of plafondplaat op het plafond vervangt. Grote kans dat je er een nieuwe gipsplaat op zet. Wij leveren gipsplaten van verschillende diktes, breedtes en lengtes.


Zo vindt u eigenlijk altijd wel de juiste gipsplaat in de webshop. Een voorzetwan scheidingswand of plafond maakt u eenvoudig met gipsplaten. Bovendien zorgt gips voor goede (geluids)isolatie. Lees meer over gipsplaten.


Standaard gipskartonplaten worden gebruikt voor de binnenafbouw, bij het monteren van voorzetwanden scheidingswanden en metal stud plafond. Eenvoudig online bestellen.

Er zijn meerdere lengtes verkrijgbaar. Meestal is dit toch iets zwaarder dan gedacht. Maak gebruik van een gipsplaat. Wil je graag een nieuwe wand plaatsen? Bestel je gipsplaat online of kom langs in de winkels van KARWEI!


AKTIE Gipsplaat 5mm RK en 15mm AK v. Dit is een standaard gipsplaat met ronde kanten (RK). Info over lengtes gipsplaten. Resultaten van zoekmachines!


Deze gipsplaat wil ik vastzetten op de latten met gipsplaatschroeven (die zwarte). Echter, ik twijfel tussen lengtes. Glasroc F onbrandbare gipsplaat.


De A-plaat gebruik je op een onderconstructie voor niet-dragende scheidingswanden, voorzetwanden en verlaagde plafonds. Als je metselwerk of betonwanden wil bekleden. Wees de eerste om “ Gipsplaat 2x AK 12.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.