maandag 23 juli 2018

Isobouw slimfix dakplaten

Kijk welk type het beste bij uw project past. Bij nieuwbouw gelden speciale eisen voor dakelementen. Isobouw dakplaten prijzen. Slimfix de dakplaat voor een uiterst concurerende prijs.


Levertijd ca 5-werkdagen.

Uw zolder isoleren is nog nooit zo makkelijk geweest. Isolatie van hellende daken. Dit betekent meer toepassingsgemak. De SlimFix sandwich dakplaten zijn dun en licht. Bij levering ontvangt u altijd een verwerkingsvoorschrift.


SlimFix dakelementen zijn zeer eenvoudig te verwerken. Dakelementen en dakplaten.

Vochtopname: de EPS HR-SE isolatiekern van de dakplaten is ongevoelig voor vocht,. Dit product is nu beschikbaar in de Woon Wijzer Winkel Kom kijken! Dit snel, eenvoudig en luchtdicht verwerkbare. Deze zolderisolatie is verwerkbaar in slechts eenvoudige verwerkingsstappen:.


Deze fabrikant van onder andere EPS - geïsoleerde dakplaten maakt in Someren een rijk assortiment dakplaten. SlimFix -XT dakelementen voldoen aan de aangescherpte eisen in het Bouwbesluit ten aanzien van de. Deze samenstelling maakt SlimFix RenoTwin ook een constructief.


Gratis levering op Noord- en Zuid-Beveland. IsoBouw slimfix dakplaat 3. SlimFix Solar, een isoleren ventilerend en waterkerend zonnepaneel-platform voor een dak met indak zonnepanelen. Veel sneller te verwerken, binnen dag.


Trendsettend in efficiënt en duurzaam. Als producent van isolerende bouwproducten zetten we al jaren de trend in efficiënt en duurzaam bouwen. SlimFix Deco biedt uitkomst als u uw zolder wilt isoleren.


Kingspan Therma TPhellend dakplaat €0.

Afhalen op donderdag oktober van 09. Betaling uitsluitend per bank. Een dakplaat met zonnepanelen,.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.