woensdag 25 juli 2018

Kieren plinten opvullen

Ruim Assortiment Plinten tegen Scherpe Prijzen. Vanaf €1Gratis Thuis Bezorgd! Recht, Kraal, Modern, Klassiek! Vervang oude Plinten nog Sneller. Ook te Gebruiken als Kabelgoot!


Geen MDF, maar ander hout?

Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker! Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Bekijk onze uitgebreide collectie Plinten. Ik heb onlangs MDF (staande) plinten geplaatst en aan de bovenzijde afgekit. Wat dat betreft ziet het er allemaal mooi strak uit.


Kieren tussen vloer en plint dichten kunnen een nare tocht verkomen. Vaak komen deze kieren voor bij oudere huizen. Ze zorgen voor warmteverlies.


U kunt de kit ook goed gebruiken om naden tussen de plinten en architraven mooi af te dichten.

Kieren opvullen doet u als volgt: Duw de tochtband in de kier tussen de vloer en de plint. Het schutpapier van de tochtband moet naar onderen gericht worden. Tocht in huis niet comfortabel: het voelt koud. Extra stoken helpt niet, naden en kieren dichtmaken met tochtstrips of ander materiaal wel.


Dag allen,Vorig jaar een huis gekocht van jaar oud. Boven (en beperkt beneden) merken we dat de voegen tussen de plinten en de muren losgekomen zijn, waardoor er. Hallo, twee jaar geleden heb ik met een aantal huisgenoten een bar gebouwd voor in onze woonkamer. Het barblad hebben we van planken gemaakt, omdat we dat mooi vonden.


Plinten maken de kamer af, lelijke plinten betekent lelijke kamer. Heb je binnen gaten en kieren in het hout? Vanavond de afwerklaag van het gips even licht bijschuren, stof opkuisen en dan kan ik de gaatjes in het hout opvullen. Ideaal voor het vullen van naden tussen de vloer en de muur of langs plinten.


De kit wordt ook gebruikt voor het opvullen van gaten rondom obstakels waar de vloer. Ik heb al een jaar of laminaat op mijn kamer liggen en daar zijn in de loop van de tijd wat kieren in gekomen. Dit komt waarschijnlijk omdat het geen. Het kan namelijk heel wat irritatie aan je huid veroorzaken. Als laatste kun je de kieren ook opvullen met voegmiddelen zoals schuim die nadien zal uitharden.


Om de kier tussen de plint en je muur op te vullen, gebruik je acrylaatkit.

Je kunt dit gladstrijken met een in zeepsop gedoopte vinger. Vul de kier tussen plint en muur op met acrylaatkit. Na een half uur kun je de plinten aflakken.


Voor het kitten van werkende kieren en naden bij kozijnen, deuren, afdeklatten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.