maandag 2 juli 2018

Smits tegels

Kom langs in de grootste tegelshowroom gelegen nabij Tilburg. Wij zijn een klein tegelbedrijf dat nog zorg heeft voor uw wensen. Kwaliteit, vakmanschap en betrouwbaarheid zijn onlosmakend verbonden met ons bedrijf. U bent van harte welkom om ons totale productassortiment te komen bekijken in de showroom.


Wij verrassen u graag met de vele mogelijkheden.

Ralph Smits Tegel - en natuursteenwerken. Het maken van tegelzetterswerkzaamheden t. Wij ontzorgen u op het gehele plaatje, van advies, voorbereiding en leggen tot eindschoonmaak! Rutters en Smits is DE badkamerspecialist van Heerlen en omstreken. We helpen u graag met het realiseren van uw droombadkamer. U kunt in onze showroom inspiratie.


Info over smits tegels oisterwijk. Resultaten van zoekmachines!

Van hout, cement en stenen voor de ruwbouw, wand- en vloertegels, PVC en. Meer dan jaar ervaring met echte vakmensen. Meester Smeets is de tegel en sanitairhandel voor Amsterdam en omstreken. Wij hebben meer dan 5soorten wand- en vloertegels op voorraad.


Voor een complete toilet en badkamer renovatie. Deskundig advies uit ervaring bij ontwerp en keuze. Tegels Voor Binnen - Smits Tegel Natuursteen Projecten B. Smits heeft ruim jaar ervaring in de tegelbranche en is specialist op het gebied.


SMIT vloersystemen is dé specialist in industriële kunststofvloeren van hoogwaardige kwaliteit. Welkom bij SMITS Tegel Natuursteen Projecten. Onze kunststofvloeren zijn o. Marco Smits heeft functie op zijn of haar profiel. In Nederlan Smits -projecten.


Klik om andere gegevens over deze site te bekijken. Enorm assortiment voordelige Tuin Tegels ! Sierbestrating Smits Oisterwijk, Oisterwijk.

Wij leveren alle tegels snel bij u thuis. LED-verlichting in wand- en vloertegels. In de Mosa LED- tegels lijn kunnen op aanvraag andere licht kleuren geleverd worden. Badkamers, Tegels en Sanitair in Uden en Deurne.


Groningen (Groningen) door de rechtbank in Noord-Nederland failliet verklaard. Als curator is aangesteld mr. We stellen in ons bedrijf P. WelkoU zoekt een allround tegelzetter? Het is een jong en dynamisch bedrijf met al.


Tegelzetbedrijf Smit is gevestigd in Veele.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.