maandag 30 juli 2018

Waslijn balkon

Balkon bestel je in onze webshop. Scherpe Acties op Veel Producten. Ontdek onze Nieuwste Aanbiedingen! Bekijk nu de laatste GAMMA Folder. Profiteer van Super Aanbiedingen!

Laagste Prijs van Nederland! Bespaar tot wel via kiesproduct. Info over waslijn voor balkon. Resultaten van zoekmachines! Ik ben bezig met een klus waar ik wat vragen over heb.


Ik wil een stevige waslijn op mijn balkon maken. Ik ben op zoek naar een soort haken of een ander constructie waarmee ik op ons balkon (ongeveer meter breed) een paar waslijnen kan hangen.

Dé staalkabel specialist: 1. Voor tuin, balkon , terras of kelder. Coolblue: alles voor een glimlach. Droogrekken, waslijnen en wasknijpers vind je bij Praxis. Ga voor praktisch en stijlvol.


De waslijn is bij uitstek geschikt voor balkon , tuin, terras of kelder. Schroeven en pluggen voor wandmontage krijg je erbij. De kunststof trommel is afneembaar. Wil je een nieuwe waslijn kopen? Deze uittrekbare waslijn van Minky is ontzettend makkelijk in gebruik.


Dan rol je de lijn eenvoudig op de gewenste lengte uit. Middels de wieltjes is het perfect om waslijnen te spannen. Dit model wordt vaak op balkons en in natte ruimtes toegepast. Het voordeel is dat u uw waslijn van. Handig voor aan het balkon of aan de muur.


Met de vijf waslijnen met een totale lengte van meter, heb je een waslijn in een handige rolautomaat.

Geschikt voor binnen en buiten. Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Deze handige automatisch intrekbare waslijn is een zeer praktisch ruimte besparende oplossing. Het ontwerp is robuust en ergonomisch en biedt meter witte kabel aan.


Ruimtebesparend systeem om aan de muur te bevestigen. U kunt de haken gebruiken om gewoon kledinghangers aan op te hangen of als u een waslijn spant kunt u daar uw. Miljoenen mensen vertrouwen op Leifheit.


Hartelijk welkom op de internetpagina van Leifheit AG. Al meer dan jaar horen wij tot de leidende aanbieders van.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.