woensdag 1 augustus 2018

Blue dolfin hardwax olie

Op vakantie naar Griekenland? Behalve voor beschermlagen kunt u bij ons ook terecht voor het kleuren van uw parket en het onderhoud van uw met olie , hardwax of lak. Levertijd: tot werkdagen. Zeer slijtvast en waterafstoten door de combinatie. De hardwax - olie is gemakkelijk op te.


De onderhoudswas en olie is bedoeld voor het (basis)onderhoud van uw houten vloer.

Het product verlevendigt de natuurlijke. Een hardwax - olie is een kleurloze afwerking gebaseerd op een olie - en wascombinatie. Product is gemakkelijk te verwerken met een. Afwerking voor meest gangbare houtsoorten, kurk en. Beschadigingen zijn plaatstelijk bij te werken.


Voor intensief huishoudelijk en licht. Gratis Verzending binnen Nederland. Olie bestel je in onze webshop. Kleurloze oppervlakte behandeling voor alle houten vloeren.

Het blik is nog niet gebruikt. Kwalitatief de beste olie. In diverse merken verkrijgbaar! Hardwax - olie zijdeglans en mat. Altijd de beste kwaliteit!


BLUE DOLPHIN HARDWAX OLIE GEBRUIKSAANWIJZING Heeft u een onbehandelde vloer, dan dienen er lagen aangebracht te worden. U heeft ook de optie om te kiezen om de. Verbruik is ongeveer ltr voor 40mbij lagen. Lees alles over hardwax olie van de Cokerije. Blue Dolphin ECO Kleurolie,.


Geconcentreerd reinigings- en onderhoudsmiddel voor vloeren afgewerkt met hardwax - olie. De FixFill is in water oplosbaar en maakt het. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben.


Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor hardwax olie.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.