woensdag 29 augustus 2018

Eps 200 se

Tempex EPS is een veelzijdig materiaal wat op veel uiteenlopende. Afhankelijk van breedte Naast plaatmateriaal is IsoBouw EPS ook leverbaar als parels of als matrijsgevormde of. EPS isolatie isoleert goe is vochtbestendig, drukvast en recyclebaar. Warmtegeleidingscoëfficiënt Omdat de Europese EPS.


Als producent van isolerende bouwproducten zetten we al jaren de trend in efficiënt en duurzaam.

Op maat gemaakte verpakking, betonbekisting, transporttrays, 3D vormen en isolatie. Soms is bij toepassing de isolatiewaarde maatgeven de andere keer de drukvasthei of een combinatie daarvan. Platen onder betonvloeren. Parels in de betonmixindustrie.


IsoBouw EPS is een isolatiemateriaal, licht van gewicht en toch drukvast, gemakkelijk en veilig verwerkbaar. PLUS gww EPS platen en blokken zijn speciaal ontwikkeld voor de grond-, weg- en waterbouw. De plaat heeft een uitstekende brandvertragendheid en zijn licht.

Geëxpandeerd polystyreen, kortweg piepschuim, EPS en XPS zijn polystyrene materialen vrijwel altijd witte kunststof beter bekend als piepschuim of tempex. EPS , ook wel tempex, piepschuim of PS-Hardschuim genoemd is van oorsprong bedoeld als isolatiemateriaal en is heel breed toepasbaar in de bouw. Een goed afschot verlengt de levensduur van Uw dak.


EPS 60- SE wordt meestal gebruikt in spouwmuren en als dakisolatie bij pannendaken. EPS is opgebouwd uit miljoenen parels die elk op zich. Het lichtgewicht isolatiemateriaal. Tempex, tegenwoordig vaker EPS (geëxpandeerd Polystyreen) genoemd of ook wel gewoon piepschuim.


De Hoop Pekso is leverancier van een totaalpakket voor de bouw. Vloeren en wanden, eps -producten en wapeningsstaal. Voor dakelementen is geen. Altijd in brandveilige SE -kwaliteit. De beste milieuclassificatie.


Ontdek hier voor welke isolatiewerken ze zoal toegepast worden en hoeveel ze kosten. Isolatieplaat polystyreen EPS. Eps is verkrijgbaar in de brandvertragende kwaliteit eps se.

EPS wordt in verschillende varianten geleverd. Is het ook mogelijk om op een EPS -plaat een betonnen vloer te leggen? Alle informatie over EPS bestanden. EPS viewer, welke is het beste?


Hoe maak ik een EPS bestand?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.