dinsdag 28 augustus 2018

Gezeefdrukt glas

Ontdek onze unieke collectie. Voor 23:bestel is morgen thuis! GLASSOLUTIONS gezeefdrukt glas is een gehard veiligheidsglas dat kleur en een persoonlijk tintje geeft aan binnen- en buitentoepassingen.


Nissink Business Glass bv, de glas totaalleverancier voor moderne architectuur, interieur, renovatie, historische panden en meer. Het normale Float glas heeft door het gehalte aan ijzeroxide die het zand bevat een licht groene kleur. Door toevoeging van andere middelen bij het smelten van.

Gezeefdrukt glas is een thermisch geharde beglazing, die aan één zijde is voorzien van een onveranderlijke decoratieve bedrukking in kleurstellingen naar keuze. Meer weten over dit product? Dat geldt voor de kleuren en motieven, maar ook voor de functie van het glas , als decoratie of als licht - of zonwering. Loodvrij gezeefdrukt glas in standaard motief Maatwerk designmotieven mogelijk Gehard veiligheidsglas.


Pilkington Decoratief glas. SERALIT EVOLUTION is een geharde beglazing met een. Wand voor inloopdouche LAURA van gezeefdrukt glas - 120x190cm of 140x190cm veiligheidsglas van 6mm dik. Toepassingsgebied Deze richtlijn dient ter beoordeling van.


Unieke motieven gezeefdrukt op glas.

Duopane Glasservice uit Edam is uw glaszetter in de omgeving Volendam, Monnickendam, Beemster en omstreken. Met zonnepanelen in glas wekt u energie op met de ramen die zich in uw pand bevinden. Het glas komt niet bovenop de bouwconstructie, maar vervangt het juist. Het satijnachtig mat glas SATINOVO MATÉ van SAINT-GOBAIN zorgt voor een geraffineerde lichtdoorlatende uitstraling doordat één van de glaszijden is.


Eenvoud en elegantie zijn de sleutelwoorden van de douchewand PAULINA! De zeefdruk geeft uw badkamer een moderne look! In Nederland heeft Saint-Gobain Glass het vestigingennetwerk, Saint-Gobain Glass Solutions,. Het jaar oude Amsterdamse Novotel heeft een volledig nieuw uiterlijk gekregen.


De bestaande gevel is voorzien van een onzichtbaar bevestigde glazen gevel. Glas Groep is bij uitstek hét bedrijf voor al uw beglazingen! U kunt ook bij ons terecht voor het energieneutraal maken van uw woning. Glas Van ’t Hof Aluminium levert diverse soorten type glas.


Hieronder staat een selectie uit ons gamma, staat het glas wat u zoekt er niet tussen neem dan gerust. Glas kan uitstekend worden gebruikt voor decoratieve en esthetische doeleinden. Van oudsher wordt glas gekleur gestraal gezeefdrukt en geëtst en wordt figuurglas.


Wij richten ons op de professionele markt, waaronder wij verstaan de. Ook gekend als: digitaal gezeefdrukt glas , numeriek printen op glas , artlite digital.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.