woensdag 1 augustus 2018

Hdm panelen

Het Outdoorassortiment van HDM bestaat onder meer uit weerbestendige kunststof gevelbekleding, kunststof boeidelen, PVC carportpanelen en een. HDM is fabrikant en distributeur van een breed assortiment wand- en plafondpanelen, laminaatvloeren, houten vloeren en outdoor gevelbekleding. Resultaten van zoekmachines!


Met de HDM Swingline-collectie met panelen kunnen wanden en plafonds mooi worden afgewerkt, zonder schilder- of stucwerk. Voor de afwerking van wanden en plafonds buiten heeft HDM het carport paneel ontwikkeld. De panelen zijn volledig afgewerkt en.

Uitgevoerd in PVC zijn deze panelen waterproof en weerbestendig. Avanti panelen outlet Master Range outlet panelen Swingline panelen outlet. Door de tand- en groefverbinding zijn de panelen. HDM biedt een ruim assortiment aan wand- en plafondpanelen.


Hierdoor heeft HDM voor elke situatie wel. Sencys panelen Thys panelen. HDM outdoor carportpanelen. Geschikt voor toepassing onder een carport of overkapping.


De PVC wand- en plafondpanelen Waterproof Artelam Grijs zijn 1 watervast en dus ideaal voor vochtige ruimtes zoals badkamers en keukens.

DV Goirle (industrieterrein Tyvoort) Plan hier uw route. Wand- en plafondpanelen Met HDM panelen plaatst u heel eenvoudig een perfect afgewerkte nieuwe wand of plafond. Naast panelen voor je wand zijn er ook plafondpanelen. Deze zijn eenvoudig op het plafond aan te brengen om zo een mooi afgewerkt plafond te krijgen. Franco levering vanaf € 5000.


Uiteraard kan dat maar er zijn nog veel meer mogelijkheden. Met houten panelen bijvoorbeeld. Met de Swingline-collectie kunnen wanden en plafonds mooi worden afgewerkt, zonder schilder- of stucwerk. Bijkomend voordeel is dat deze panelen volledig ongevoelig zijn voor vocht en hierdoor eerste keuze voor badkamers. De Superwit glanzende plafondpanelen Avanti Aqua zijn speciaal ontwikkeld voor het plafond van de badkamer.


Het paneel heeft een basis van vochtwerend groen MDF en is. Beschikbaarheid: In voorraad. Wandpanelen zijn panelen die je aan je muur bevestigt. Vaak worden deze panelen gebruikt als decoratie, de meeste panelen zijn immers voorzien. Decoratieve wand- en plafondpanelen.


Plankett is een hoogwaardig natuurlijk houtproduct voor plafond- en wandafwerking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.