woensdag 1 augustus 2018

Monumentenglas

Monumentenglas - isolatieglas voor monumentale gebouwen. Er is speciaal glas voor monumenten. Levering aan huis of afhalen op locatie in uw buurt. Bij DaVinci Glas staat klanttevredenheid hoog in het vaandel en wij vinden het belangrijk dat u zeer tevreden.


Om te bepalen welk monumentenglas voor u van toepassing is kunt u informatie inwinnen bij een van onze medewerkers.

Bestel monumentenglas bij Glasdiscount. Dubbel glas voor klassieke panden. U kunt gemakkelijk online het meest voorkomende monumenten glas bestellen voor een. Monumentale gebouwen en historische panden hebben het kenmerkende uiterlijk van een bepaalde bouwperiode. Er bestaat speciaal monumentenglas wat geschikt is voor het gebruik in monumenten.


Dat lijkt misschien onzin. Waarom zouden monumenten immers een ander soort glas.

Monumentaal glas is een perfecte nabootsing van historisch glas en voldoet aan alle moderne standaarden. Vraag vrijblijvend een offerte aan! DO Bouwglas levert twee typen isolatieglas: Spacia en Insulight Klassiek. Onder monumentenglas wordt verstaan glas met een beperkte breedte en met een oude uitstraling.


Wordt toegepast in monumentale gebouwen waar de bestaande kozijnen. Door de geringe dikte is het product in. Restauratieglas en monumentenglas.


De benaming restauratieglas of monumentenglas is een onjuiste maatstaf voor monumenten en bestaande bouw. Vul eerst hierboven uw postcode in De kostengegevens variëren per postcodegebie vul tenminste de eerste twee cijfers van uw postcode in en druk op Enter om verder. Mosa Glasgroothandel biedt een uitgebreid aanbod van monumentenglas.


Het wordt toegepast in monumentale gebouwen waar de bestaande kozijnen gehandhaafd moeten blijven met de smalle. Maar omdat je met monumentenglas geen kozijnen hoeft te vervangen, ben je aan het eind van de rit vaak voordeliger uit met monumentenglas dan met gewoon dubbelglas. Het gamma monumentenglas kan worden gebruikt voor nieuw- en al bestaand werk in traditionele- en historische gebouwen, privé huizen, hotels en luxe appartementen.


Speciaal voor monumentale panden levert De Kozijnendokter zogenoemd monumentenglas. Dit glas zorgt dat uw karakteristieke gevelaanzicht gewaarborgd blijft. Hoog-Rendements monumentenglas.

Dit is isolerend dubbelglas waarbij ook gebruik wordt gemaakt van dunne glasbladen en een dunne spouw. Old Style monumentaal isolatieglas vervangt het oude vensterglas maar dan in een geheel nieuw jasje met een zelfde authentieke uitstraling. Isolatieglas voor verbouwen en renoveren van monumenten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.