vrijdag 24 augustus 2018

Stenen trap

Deze trap is heel mooi uitgevoerd in metselwerk. Enige nadeel: de aantrede wordt met één strek wel erg kort voor een dergelijke buitentrap. Meer ideeën over Rots treden, Buiten trapladder en Landschap stappen.


Info over stenen trap buiten maken. Resultaten van zoekmachines! Een betonnen trap is prijs-kwaliteit erg interessant.

Je kan hem polijsten of afwerken met hout, tegels,. Natuursteen traptreden maken uw tuin in stijl af! Ruime keus uit massieve traptreden en opstapstukken met stootborden. Het principe is hetzelfde. Zorg dat de stenen van de trap aansluiten bij de stijl van het huis en de tuin.


Een gemetselde trap is erg zwaar. Met betonnen traptreden realiseer je in geen tijd een mooie en tevens ook een bijzonder duurzame trap voor in je tuin. De betontrap heeft een aantal voordelen t.

Ontdek ze hier bij Betondingen. Heb je een versleten stenen of een betonnen trap ? Laat je stenen trap dan renoveren met hout, met leer of met staal. Acacia- en donkere eikenhouten trappen zijn verkrijgbaar in Survival. Walplus - Deur Decoratie Sticker - Stenen Trap - Bruin. Steenhuis Beton beschikt over een eigen vlechterij, modelmakerij en engineering afdeling.


Bij een tuin trap maken moet u op een aantal bepaalde punten van de constructie letten. Begin de aanleg van uw trap met het opmeten van de helling. Traptreden natuursteen koopt u voordelig en snel op Sierbestratingtotaalmarkt.


Bekijk ons uitgebreide assortiment traptreden natuursteen en andere sierbestrating. Traprenovatie moeilijk en ingewikkeld? Dit moet je weten voor je je stenen trap laat renoveren. Zo krijgt u een stevige, veilige leuning.


Kies als afdekker van uw trap een 4. Wat kost een betonnen steektrap? Om u een indicatie te kunnen geven van de prijs van een betonnen trap , hebben we onderstaand een rekenvoorbeeld voor een betonnen. Zo te lezen, is het een vrij massieve trap van beton stenen en opgevuld met puin.

Dus er komt een heel gewicht op de bodem te staan.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.