dinsdag 25 september 2018

Brandwerende isolatieplaten

Isolatieplaten die te gebruiken zijn voor warmte isolatie, maar ook voor geluidsisolatie. FERMACELL Gipsvezelplaten - De alleskunner onder de afbouwplaten. Het ROCKWOOL-assortiment voor technische isolatie en brandwerende toepassingen biedt brandveilige oplossingen voor het isoleren van luchtkanalen, leidingen, HVAC. Vergelijk alle brandwerende isolatiematerialen. Wat is het beste brandwerende isolatiemateriaal?


Welk isolatiemateriaal is het meest brandwerend en maakt jouw woning dus op-en-top brandveilig?

Brandwerende isolatieplaten. Te gebruiken om wanden, deuren en plafonds bij brand gedurende de vereiste tijd brandwerend te houden. Ook voor het bekleden van.


Deze kunststof platen zijn brandwerend , stootvast,. Thermische en brandwerende isolatie. PUR is in principe brandwerend , alhoewel het zeker wel kan branden. Het pakket bestaat uit PIR-hardschuim isolatieplaten (m² per pak).


Carro-Bel plaatst een breed gamma van thermische, akoestische en brandwerende vloerplaten. Deze nieuwe plaat is speciaal ontwikkeld voor het brandwerend bekleden van stalen draagconstructies, kolommen en liggers.

Vind de beste selectie brandwerende isolatieplaten fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit brandwerende isolatieplaten voor de dutch luidspreker. De rol van isolatiemateriaal bij brand wordt sterk overschat. Het isolatiesysteem bestaat uit U Protect Slab 4. Het type isolatiemateriaal is namelijk niet bepalend voor de brandveiligheid van een gebouw. Kachelpijp dunwandig staal. De isolatieproducten van Kingspan leveren een positieve bijdrage aan de brandveiligheid van constructies.


Met PIR isolatieplaten kun je snel en eenvoudig plafonds, vloeren, muren en zolders wind- en vochtdicht isoleren. En gebruik zoveel mogelijk brandwerende middelen. Werk onderhoudsgevoelige plaatsen en dakdoorvoeren af met onbrandbaar isolatiemateriaal.


Bekijk ons aanbod en contatceer ons om meer informatie en prijslijsten. Wij bieden ook tal van andere isolatieproducten. Isolatiemateriaal kopen voor uw huis van goede kwaliteit? Bekijk, vergelijk en koop dakisolatie, geluidsisolatie, vloerisolatie en isolatieplaten. Op zoek naar een Nobranda vuurvaste plaat hittebestendige plaat?


Bestel deze eenvoudig online op - Openhaardaccessoires.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.