dinsdag 25 september 2018

Douglas sponning planken

Mooie kwaliteit douglas houten sponning planken , velling delen met groef. Geschikt voor plafon dakbeschot. Laagste prijs garantie op douglas planken.


Wij verzenden naar: Nederland België en Duitsland. Gemiddelde levertijd is maar dagen!

Uw bestelling ophalen: U kunt op zaterdag ochtend uw bestelling ophalen op. Douglas planken zijn verkrijgbaar bij PontMeyer. Het rechthoekige uitgefreesde gedeelte aan de zijkant van een plank wordt een sponning genoemd.


Een sterk houtsoort met een fraai uiterlijk voor zowel binnen als buiten toepassingen. Reserveer online, laagste prijzen. Deze plank is gezaag dat wil zeggen dat de oppervlakte ruw is en splinters bevat.


Eenvoudig online douglas hout kopen, scherpe prijzen! Ruim assortiment douglas planken , met of zonder profiel.

Alle soorten planken voor de mooiste schutting, veranda, vlonder of blokhut. Oók zwart Online bestellen. Werkende maat 1mm Momenteel is dit product op voorraad in alle aangegeven lengtes. Diverse lengtes beschikbaar.


Zweeds Rabat is een tapse plank met bezaagde zichtzijde en een sponning aan de onderzijde waardoor de delen met overlap over. Wij zagen lariks en douglas en eiken. De plank kan dan krimpen zonder tussen twee spijkers.


Lariks douglas planken 18x190mm met dubbel lip profiel. De schaaldelen worden vaak toegepast voor een gepotdekselde wand van bijvoorbeeld kapschuren en tuinhuizen. Maar ook als enkele plank geeft het een karakteristiek. Ongeschaaf vers gezaagd en kernvrij. Koop voordelig online bij Budgettuinhout!


Bekijk ons aanbod voor onze scherpe prijzen! Geschaafde planken met afgeronde hoekjes. Lariks- douglas is de trend van het moment. Een zilveren terras, vlonderplanken van douglas -aquawoo.

Villa aan de waterkant met douglas -aquawood terrassen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.