maandag 24 september 2018

Raam kier houder

Houder voor de professional. Stijltangen van topmerken. Alles voor de professionele kapper. Voor 22: besteld = morgen thuis. In diverse merken verkrijgbaar!

Om te zorgen dat de hitte niet in het huis blijft en het huis ook lekker koel wordt kun je een raam op een kier. Daarnaast voorkomen deze sloten ook dat het raam. Optie op reis Thuis heb je alles vaak op orde en gebruik je de Kierr om je raam of (balkon)deur op een kier vast te zetten. Maar wat als je op vakantie gaat? Kierstandhouders op deur of raam ? Uw woning altijd kunnen ventileren.


Zorgeloos opendoen voor onbekenden.

Kies voor veiligheid en gemak. Dit is een product wat wij verkopen voor deuren en ramen waarbij een extra ventilatie stand gewenst is. Het vleugeldeel komt op de zijkant van de opdekkende deur of raam. Je friemelt het tandrekje een beetje omhoog, zodat het pieletje vrij komt en je het raam weer kunt bewegen. Met een kierstandhouder zet je jouw raam of deur veilig open, zonder dat iemand er van buiten inkomt.


Met deze naar buiten draaiende kierstandhouder kunt u de deur of raam op een kier zetten met een opening van centimeter. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld eerst kijken. Monteer deze kierstandhouder op uw kozijnen om uw verluchting te kunnen reguleren. Raambeslag gebruik je om ramen te openen en te sluiten.


Alle hang- en sluitwerk om op het raam te plaatsen valt onder raambeslag. Wil je deuren of ramen op een kier vast kunnen zetten? Bestel dan kierstandhouders. Heeft u een vraag of hulp nodig?


In onze webshop vindt diverse kierstandhouders voor naar binnen en buiten draaiende ramen en deuren. Tevens goedgekeurd door SKG. Raam -kierstandhouder met klemmen.

U hoeft niet te boren of te plakken. Eenvoudig te gebruiken: houd de raamstijlen tegen elkaar aan om de houder te bevestigen. Let op dat het kozijn gelijk ligt met de deur of raam voor montage.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.