vrijdag 28 september 2018

Rockpanel bevestigen

Rockpanel platen alle RAL kleuren op voorraad. Of u nu een kiest voor een strak of speels lijnenspel. Daarbij heeft u de keuze uit onzichtbare. Montage van rockpanel kan op meerdere manieren: met rockpanelschroeven.


De overhangende rabatdelen worden onzichtbaar bevestigd en zorgen voor een fraai,. Het kost daarom weinig tijd en mankracht om de platen te plaatsen en te bevestigen.

Hoe gaat dit precies in zijn werk? Uw creativiteit houdt gelukkig niet op bij de gevel. Met ons plaatmateriaal is the sky the limit! Van het pure Natural tot aan de oogstrelende.


Voor een correcte bevestiging biedt PontMeyer diverse oplossingen voor. Wij leggen het u graag uit. In ons blogartikel leggen wij in detail uit hoe je de gevelplaten het beste kunt bevestigen (dmv schroeven).


Er kan gekozen worden voor een vaste dan wel.

De producten combineren de robuuste eigenschappen van steen met de. Bevestigen kan door middel van schroeven, nagelen en verlijmen. De RAL-kleuren sluiten mooi aan bij andere bouwdelen.


Het ROCKWOOL-assortiment voor platte daken bevat isolatiematerialen voor zowel losliggende als mechanisch bevestigde , gebrande en koudverkleefde dakbedekkingsystemen. Dit kan op meerdere manieren. Juiste materialen voor het bevestigen ! Zoekt u afmetingen, diktes, kleuren of soorten? In dit artikel vindt u alle informatie die uw zoekt.


ROCKPANEL gevelplaten bevestigen ? Geschikt voor horizontale toepassing in geventileerde constructies. Klik hier voor advies op maat. Duurzaam plaatmateriaal voor een strakke afwerking van uw gevel.


Een heldere uitleg over hoe je Trespa kan bevestigen. Zo weet je hoe je deze klus moet aanpakken en wat je nodig hebt. De rabatdelen kunnen blind mechanisch worden bevestigd en zijn leverbaar in. Het is standaard verkrijgbaar in 1kleuren.


Probeer dat maar eens met andere plaatmaterialen! De innovatieve eigenschappen van het product staan.

Plat dak isoleren voor mechanisch bevestigde dakbedekking.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.