donderdag 18 oktober 2018

Dekzeil grijs

De laagste prijzen van Nederland! Gratis verzending vanaf €150. Alle Dekzeilen vind je op beslist. Bestel snel jouw klusaccessoires. Voorzien van gelaste naden.


Waterdicht en sterk pvc dekzeil voor langdurige afdekkingen.

Info over afdekzeil grijs. Resultaten van zoekmachines! Zo zijn onze afdekzeilen in alle maten verkrijgbaar, of u nu een klein dekzeil nodig heeft van bij meter, of een enorm zeil van bij meter. Dit PVC dekzeil wordt gebruikt als vrachtwagenzeil, bootzeil, verandazeil of schaduwdoek.


Een PVC dekzeil is erg sterk, waterdicht en UV bestendig. PVC dekzeilen bieden dan ook een werkelijk uitstekende bescherming voor een zeer lange termijn. PVC zeildoek per strekkende meter of per volle rol bestellen.


Wij gebruiken cookies om te zorgen dat je goed en persoonlijk wordt geholpen.

Met deze cookies kunnen wij en derde partijen advertenties en andere content aanpassen. Het dekzeil is waterdicht dankzij de polyester stof met een PU-coating en heeft een waterkolom van 2. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Groen, Wit en Blauw Voor uur besteld morgen in huis! Voor nieuwe Dekzeilen gaat u naar de Specialist. PVC Bisonyl Dekkleed Dekzeil Bache 6grams WIT in maten.


De afdekzeilen van Intex zijn verkrijgbaar in precies de juiste maat voor jouw zwembad. Dit afdekzeil is UV-bestendig en gaat daardoor lang mee. Beschermdeken van gerecycled materiaal met een grootte van 1x 2cm. Handson stucloper grijs 35m. Alleen in de winkel te koop.


Scherp geprijsd en direct, mits op voorraa leverbaar. Ideaal voor bedekking van boten, machines, materialen, bouwwerkplaatsen, ezv. Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor dekzeil , zwart.


Rubberboothoes Grijs Materiaal : 600D Danier Polyester doek Kleur : Grijs Geintergeerde verstelbare stelbanden voor een goede pasvorm Dubbel gestikt Water afstotend.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.