woensdag 17 oktober 2018

Eiken plank op maat

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Deze massief eiken wandplank met blinde bevestiging lijkt te zweven. Als boekenplank, keukenplank of planchet in bad- of. Massief houten wandplank op maat.


Ons wandplankensysteem is zo gemaakt dat de plank volledig ‘blind’ aan de muur wordt bevestigd en een zeer grote draagkracht.

Verder heeft u de keuze uit natuur eiken , grijs eiken en robuust eiken. Filter naar kleur en dikte en geef uw gewenste maten door. Onze planken worden gemaakt van gemelamineerd spaanplaten netjes. Standaard massief eiken geschaafd. WoodStock levert eiken en noten panelen op maat.


Ook speciale varianten: vingerlas en gestoomd eiken. De planken worden op maat gemaakt van o. Ze kunnen in iedere gewenste dikte geleverd worden.

Wij hebben grote voorraad europees eikenhout op voorraad! Info over eiken plank op maat. Resultaten van zoekmachines! Online alle soorten hout in iedere gewenste maat bestellen.


Colorply zijdig blank gelakt Berken;. Wij kunnen het hardhout voor u bewerken op de gewenste maat , naar hardhouten planken of voor andere. Te bestellen met of zonder plank.


Het vervangen van de kussens op de bank,. Uiteraard maakt het het daarom makkelijker om plankendragers om maat te maken. Eiken stammen Mahonie stam.


Industriële plankdragers met eiken plank ,. Wij maken de plank precies op maat. Daarmee past de plank mooi boven je bank, in je keuken of toilet. Wandplanken op maat , afwerking in gewenste houtsoort of kleur.


Zwevende blinde wandplank bevestiging. Topklasse kwaliteit in maatwerk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.