dinsdag 23 oktober 2018

Hardhoutsoorten

Wij hebben een geweldig assortiment hardhoutsoorten. Alle tropische houtsoorten zijn FSC gecertificeerd voor duurzaam hardhout. Lijst van hardhoutsoorten. Naar navigatie springen Naar zoeken springen.


Dit is een overzicht van hardhoutsoorten. Hardhout is een verzamelnaam van allerlei hardhoutsoorten.

De globale kenmerken van hardhout zijn: Hout van (doorgaans tropische) loofbomen. Bij Regge Hout kunt u terecht voor een breed assortiment houtsoorten. Wij bieden hardhoutsoorten aan met de beste eigenschappen voor de grond-, weg en. Houtsoorten √ Informatie over Azobé, Meranti, Lariks Douglas, Eiken, Vuren en Southern Yellow Pine √ Eppinga maakt het overzichtelijk voor u! In dit artikel vertellen we alles over hardhoutsoorten. Welke soort hardhout moet je kiezen voor het bouwen van een houten terras, beschoeïng of een schutting?


Deze soorten hardhout doen kwalitatief gezien niet onder voor de tropische hardhoutsoorten en wat betreft de levensduur kun je ze goed met elkaar vergelijken. Wij voeren een uitgebreid assortiment aan houtsoorten Tropisch hardhout.

Houthandel Houtleeft is gespecialiseerd in het importeren, exporteren en drogen van een groot aantal hardhoutsoorten en biedt u diverse. Hardhoutsoorten uit tropische gebieden De vele soorten hardhout uit gebieden met een tropische klimaat, hebben verschillende eigenschappen en lenen zich daarom voor. Er zijn in de wereld tienduizenden houtsoorten, waarvan er ongeveer duizend commercieel worden gebruikt. In Nederland en België zijn ongeveer 2soorten in gebruik.


Lengte en diktematen hardhoutsoorten Diktes. Al onze hardhoutsoorten zijn verkrijgbaar in verschillende diktes variërend van tot 1mm. Alternatieve hardhoutsoorten Naast Bangkirai hebben wij ook Itauba, Garapa, Okan en Ipé op voorraad.


De keuze is afhankelijk van de toepassing, gewenste uitstraling. Bij duurzaamheid denken wij onmiddellijk aan de vele beschikbare tropische hardhoutsoorten die we vinden voor het maken van houten terrassen, porches, tuinpoorten,. Hieronder een overzicht van verschillende soorten hardhout die door Propex Timber geïmporteerd.


Benieuwd naar al onze hardhout soorten ? Kijk dan snel op hardhoutdiscount. Deskundige vakspecialisten ? Bereken het met de calculator ? PontMeyer heeft een ruim assortiment hout in goede kwaliteiten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.