woensdag 17 oktober 2018

Meubelplaat afmetingen

Wat is een meubelpaneel eigenlijk? Een meubelpaneel of meubelplaat is gelamineerd spaanplaat met een decoratieve kunststof coating. Meubelpanelen zijn in vele dessins.


Voordat je met meubelplaten aan de slag gaat, is het goed te weten welke afmetingen je nodig hebt. Bij Praxis koop je voordelig meetgereedschap.

Eenvoudig online bestellen. Tip: reken van tevoren uit welke afmetingen je nodig hebt. Info over meubelplaat afmetingen. Resultaten van zoekmachines!


Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Wij leveren plaatmateriaal dat desgewenst in rechte afmetingen gezaagd kan worden aangeboden. Het meubelpaneel of de meubelplaat is aan de lange zijdes voorzien van 1mm dik kantenband.

Een geplastificeerde houtspaanplaat die aan beide zijden is afgewerkt met een witte melamine toplaag. Daarnaast zijn de lange kanten afgewerkt met een kantenband. Ons hoogglans witte paneel heeft een afmeting van 250x60cm en is 18mm dik.


Lichte meubelpanelen brengen rust in je kamer en ogen licht en ruimtelijk. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA! Afmetingen : 2x 1x 1. MDF platen voor alle binnenbetimmeringen.


Voor 12:uur bestel morgen bezorgd. Voor aannemer en particulier, geen inlog nodig. Plastitex is een houtspaanplaat waarvan beide zijden zijn afgewerkt met een witte melamine toplaag.


Het product leent zich uitstekend voor de productie van meubels en. Bamboe meubelplaat (zolang de voorraad strekt) Toepassing: bureaubladen - kasten - meubilair - wandbekleding. Dit beuken meubelpaneel is gemaakt van spaanplaat en is tweezijdig gelamineerd.


Verder is ons magazijn zelfs gevuld met veel niet-standaard afmetingen. Gelamineerde meubelplaten in verschillende kleuren,.

Mogelijkheden in zowel gefineerd MDF, spaan, meubelplaat ,. Wij bieden u een breed gamma aan houtspaanplaten, of zijdig afgekant met melamine kantenband. Een ruime keuze op het vlak van designs, oppervlaktestructuren. Plaatmateriaal Ontdek hier ons aanbod plaatmaterialen.


Wilt u een overzicht van de afmetingen die we op stock hebben? Klik dan op de naam van het materiaal. De mm dikke panelen worden gebruikt voor.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.