maandag 1 oktober 2018

Natuursteen stoep

Natuursteen bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar! Stenen en Betonnen tegels.


Stoepen en trappen, voor binnen en buiten Denk aan de prachtige trappen, met bordes aan de panden langs de Amsterdamse grachten en bij vele stadhuizen. Een trap van natuursteen zorgt voor stijl in uw hal of bij de ingang van uw pand.

De trap kan geheel van natuursteen zijn gemaakt. Maar het is ook mogelijk deze. Bent u op zoek naar natuursteen stoep , trap of entree? Neemt u dan contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.


Restauratie van een belgisch hardstenen stoep. De stoepplaat en de deurdorpel zijn vervangen. Beiden zijn aan de zijkant met de hand gefrijnd.


Bovendien is onderhoud van natuursteen eenvoudig en niet bewerkelijk.

De moderne steenhouwerij van Dominicus produceert al jarenlang de mooiste stoepen. Wilt u een natuurstenen terras of stoep dan kiest u voor een prachtige blikvanger. Het is niet voor elke portemonnee weggelegd om natuursteen te.


Deze klant verzocht Dominicus om de bestaande stoep inclusief het hekwerk te renoveren in authentieke. Ruime keus uit massieve traptreden en opstapstukken met stootborden. Deze pin is ontdekt door ferry Munninghoff. Ontdek (en bewaar!) je eigen pins op Pinterest. Wij staan voor u klaar in heel Nederland.


Voor trappen van Amsterdamse grachtenpanden en Zaanse woningen wordt veel Belgisch hardsteen gebruikt. Renovatie Belgisch Hardsteen stoep. Een jaren oude Belgisch Hardsteen stoep is door ons gerenoveerd. De bewerking van de stoep is geschuurd.


Zijn natuursteen tegels duur, waarom is de ene tegel duurder dan de ander en wat kost het leggen? Nibo Stone zet alle informatie voor u op een rij. Laat het even inwerken en spoel het met water weg.


Ideaal voor zowel betontegels als natuursteen.

Zo makkelijk kun je tegels schoonmaken en groene aanslag verwijderen. Deze methode werkt het beste voor betontegels en natuursteen. Bezoek onze showroom in Heerhugowaard!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.