donderdag 22 november 2018

Dekzeil speedboot

De laagste prijzen van Nederland! Voor nieuwe Dekzeilen gaat u naar de Specialist. Bestel vandaag nog online! Alle Dekzeilen vind je op beslist. Bootzeil heeft al vele verschillende type speedboten voorzien van een afdekzeil Elk dekzeil wordt met zorg gemaakt en ontworpen Bootzeil heeft voor elk type boot.


Een maatwerk duurzaam en makkelijk dekzeil voor uw speedboot Voor Michiel Stokman was dit de start van zijn bedrijf Bootzeil.

Hij zocht een dekzeil op maat voor zijn. Wanneer je na een heerlijk dagje varen je dekzeil over je boot moet gaan leggen, hoop je niet nog eens een kwartier bezig te moeten zijn met dit klusje. De Hollex boothoes is geschikt voor open boten, roeiboten, vissersboten, speedboten en sloepen.


In deze categorie vindt U alles om U boot aftedekken. Zo vindt U hier universele dekzeilen, afdekhoezen en dekzeil accessoires. Een dekzeil of (af)dekkleed beschermt uw boot tegen weersinvloeden en vuil. Voorkom vuil en schade met een dekzeil op je boot. Bekijk ons ruime aanbod online en profiteer van de snelle levering!


Gratis verzending vanaf €150.

Bij ons bent u van harte welkom voor het laten maken van een dekzeil voor uw boot op maat. De meeste booteigenaren kiezen na een tijdje voor een echt dekzeil op maat. Steeds vaker wordt er gekozen voor een dekzeil dat over de gehele speedboot valt.


Voor uw speedboot kunnen wij ook een pakket leveren waarmee u middels drukkers een zeil helemaal op maat kunnen maken op de bestaande drukkers van uw boot. Door de ingenaaide lijn (lus), kan het dekzeil aan de achterzijde worden strak € 6Meer info. Bootzeil heeft al heel wat boten afgedekt met een dekzeil , hieronder ongeveer 1exemplaren waar we een foto van hebben. Een goed afdekzeil is essentieel voor de levensduur van uw boot. Vandaag bestel morgen in huis!


Ruim assortiment dekzeilen voor alle maten boten. Dit dekzeil rubberboot is van stevige kwaliteit en sluit naadloos aan op elke rubberboot. Het dekzeil is UV- en schimmelbestendig en komt in maten. Koop Boot Dekzeil bij Boottotaal. Deze DEKZEIL SUPPORT FRAME vind je natuurlijk bij BootPlus.


Groot assortiment en scherpe prijzen. Wilt u een speedboot kopen om de mooie Nederlandse wateren mee te ontdekken? Er zijn echter ook sportieve boten zonder dekzeil. Ik ontwerp zelf de bootzeilen ( dekzeil ,dektent,afdekzeil,boothoes) en laat ze maken in China.


Het vorige dekzeil werd vast gemaakt middels drukkers (op een balletje). Op zich een mooi systeem, maar door de leeftijd van het zeil (stug), drukkers (roestig) en.

Ook kunt u met het dekzeil op de trailer gemakkelijk over de snelweg. Bootzeil en boten weblog voor watersport en boten liefhebbers! Zeilmakerij De Vries Maritiem.


Voor een groot aanbod aan sportboten, speedboten en sportcruisers te koop kijkt u op YachtFocus.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.