donderdag 29 november 2018

Dienblad wit rond

XXL Korting - va 24uur Levertijd! Voor 23:bestel is morgen thuis! Gratis verzending vanaf € 30! Het Riverdale dienblad is gemaakt van hout en beschikt over een frisse witte kleur. Rond antislip dienblad van polypropyleen met een doorsnede van cm.


Het blad is voorzien van een anti-sliplaag en is daardoor.

Vele aanbiedingen bij bol. Zowel een rond dienblad als ook een vierkant dienblad zijn de meest gebruikte modellen. Wit rond dienblad om bijvoorbeeld kaarsen op te zetten.


Doorsnee is 55cm prijs is exclusief verzendkosten. Het dienblad heeft een rond model en is geschikt voor decoratief gebruik. Dit witte dienblad is handig als om te gebruiken als je visite langs komt, maar ook als decoratie.


Natuurlijk om te serveren maar ook leuk met decoratie op een tafel of bijzettafel. Een dienblad is ideaal om hapjes en drankjes mee op.

Dit mooie, witte dienblad heeft een uniek design. Gebruik dit dienblad om drankjes en hapjes te. Bespaar tot wel via kiesproduct. Reis zonder zorgen met GetYourGuide!


Met klantenservice, altijd en overal. Aanbevolen door Koninklijke Horeca Nederland! Shop nu online of in één van onze winkels! Snel geleverd uit voorraad Niet goe geld terug Webshop keurmerk!


Houten dienblad rond wit Plaats op dit witte ronde dienblad flessen olijfolie! De tekst op het dienblad past er namelijk heel goed bij! Bekijk hier een overzicht van alle dienbladen te koop bij verschillende Nederlandse webshops. De dienbladen zijn gesorteerd op vorm, maat.


Riverdale dienbladen koop je online bij Homestylingshop. Bij vtwonen vind je dienbladen van bekende merken zoals Design Letters,. Dienblad bestel je in onze webshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.