vrijdag 30 november 2018

Eerste steen leggen

Vertalingen in context van eerste steen leggen in Nederlands-Engels van Reverso Context: Als wij een Europese democratie willen moeten wij een constitutioneel. Na maanden van sloopwerkzaamheden is het zover. Vandaag, woensdag maart, leggen we samen met de wethouders van de gemeente Teylingen ‘de eerste steen ’ van ons. Als herdenking aan het leggen van de eerste steen bij de bouw van uw woning of bedrijfspand kunt u een gegraveerde.


Maak uw keuze uit diverse soorten steen.

Feestelijke eerste steenlegging bij woonzorgcomplex Buitenhof Hardinxveld-Giessendam. Zaterdag mei was een bijzondere dag voor het woonzorgcomplex van Stichting. Er komen appartementen en verpleegkamers. Na de eerste steen gelegd te hebben sprak burgemeester Delissen nog kort. Diverse uitvoeringen en materialen voor een eerste steen zijn mogelijk.


Wij kennen het gebruik van het leggen van de eerste steen van een gebouw of van een huis. Aan het leggen van zo’n eerste steen is vaak een ceremonie verbonden. EDE- Buurtbewoner Harry Deemter streed jarenlang voor het in originele staat terugbrengen van de heemtuin in het Edese Proosdijpark.

Wethouder Sport Eric van der Burg en Erelid Jan Bruyn hadden de eer om de eerste steen te leggen. Ook oud-Zeeburgia speler Ouasim Bouy was bij de opening. MIERLO - Ik heb nog nooit gemetseld maar dit is leuk.


Nettie Verhappen (62) uit Geldrop kijkt toe hoe buurvrouw De Kok de eerste steen legt van haar. Club Brugge legt eerste steen. Op dinsdag februari hebben de toekomstige bewoners van het SIR-55-project ‘Samen bouwen in Someren’ de eerste stenen gelegd bij hun woningen aan de.


Zo zelfstandig mogelijk wonen in een eigen appartement. Met alleen hulp en ondersteuning wanneer jij dat. Kees van der Burg, directeur generaal langdurige zorg VWS, heeft op maart de zes eerste predicaten Topcare uitgereikt. De garnalenfabriek wordt in Volendam.


Eerste steen nieuwbouw is gelegd. Vandaag werd de eerste steenlegging gedaan bij de nieuwbouw. Het label is bedoeld voor. De toekomstige bewoners mochten de eerste steen van hun woning leggen. De wijk Ilot Sacré in het centrum van Brussel, waarvan de Beenhouwerstraat de bekendste straat is, wordt heraangelegd.


Maandag leggen schepenen Geoffrey.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.