vrijdag 2 november 2018

Egaliserende ondervloer

Vloerverwarming al vanaf € 150! Op zoek naar de beste prijs? Welke ondervloer heb je nodig? Speciaal voor vinyl, pvc-stoken en pva tegels. De zelfegaliserende ondervloer.


Egaliseren kunt u voortaan zelf.

Droog, schoon en eenvoudig. Een XPS-schuim ondervloer om te egaliseren tot een hoogteverschil van 3mm. Geschikt in combinatie met klik laminaat, klik PVC Wtech, klik PVC met HDF drager.


Gouden zilveren ondervloer. Ondervloer voor je PVC-vloer. Als je een nieuwe vloer gaat leggen, wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van genieten. Een egaliserende , isolerende ondervloer mag. Een ondervloer bepaalt voor een groot deel het gebruiksgenot en de levensduur van je vloer.


KARWEI helpt je met het kiezen van de juiste ondervloer , rekening houdend.

Bekijk nu ons aanbod laminaat ondervloeren. Ik heb al het een en ander hier gelezen over verschillende geschikte ondervloeren voor vinyl. Maar kon niet echt het antwoord vinden voor mijn situatie. De specialist in ontwikkeling en productie van geluidreducerende en egaliserende ondervloeren.


Alufoam met overlap 2mm € 00mAlufoam is een isolerende en egaliserende ondervloer voor laminaat en parket. Heb je een ondervloer nodig voor de fundering van je vloer? Vind bij KARWEI altijd het juiste.


Dit is een geluidsreducerende ondervloer met egaliserende en stabiliserende eigenschappen voor onder vinyl. Om de geschikte ondervloer te vinden voor uw woning kunt u eerst een aantal ondervloeren vergelijken. In een appartement met onderburen bent u gebonden aan de 10dB norm.


Deze ondervloer is in combinatie met een klik PVC vloer gecertificeerd voor zowel de 10dB eis als voor gebruik bij vloerverwarming. De meeste bouwvloeren in huis zijn niet egaal daardoor heb je een ondervloer nodig met een goed egaliserend vermogen. Een isolerende ondervloer bij laminaat en parket voorkomt geluidsoverlast en vochtdoorslag, vermijdt uitvlakken van de vloer en verbetert de isolatie.


Jumpax HD is een egaliserend en contactgeluidreducerende ondervloer voor zwaar project gebruik. Kleinere oneffenheden kan je ook wegwerken met een egaliserende ondervloer. Lees verder op onze website.


Eenvoudig online bestellen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.