vrijdag 23 november 2018

Hardschuim isolatieplaten

Informatie,prijzen,offertes. Styrodur isolatieplaat is een hardschuim isolatieplaat met een uitstekende. Bent u op zoek naar isolatieplaten en twijfelt u tussen de materialen.


Isolatieplaten met hun toepassingen, prijzen en aandachtspunten vind je hier. PUR-platen, polystyreen, EPS, glaswol en rotswol platen en zoveel meer. PIR isolatie (polyisocyanuraat) is de verbeterde opvolger van de bekende PUR isolatie.

Het is een hardschuim isolatieplaat, 2-zijdig voorzien van alucraft, alu. Isolatie en Afdichting, Hardschuim (Pir), kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs op Marktplaats. Therma is een spouwplaat van PIR hardschuim , tweezijdig voorzien van een aluminium afwerklaag. Stijf van soort en daardoor eenvoudig te verwerken.


Met PIR isolatieplaten kun je snel en eenvoudig plafonds, vloeren, muren en zolders wind- en vochtdicht isoleren. Bij Online Bouwmaterialen kunt u gemakkelijk en snel Styrodur kopen tegen scherpe prijzen! Snel en voordelig bij u thuis!


Isolatiemateriaal kopen voor uw huis van goede kwaliteit? Bekijk, vergelijk en koop dakisolatie, geluidsisolatie, vloerisolatie en isolatieplaten.

Met de resol hardschuim isolatieplaten uit de Kooltherm lijn bereikt u enorm hoge thermische prestaties met een zeer geringe dikte. Eenvoudig online bestellen. Isolatieoplossingen van STYROFOAM zijn gemaakt van blauw geëxtrudeerd polystyreen hardschuim. Deze stijve isolatieplaten hebben een hoge thermische.


De pir hardschuim isolatieplaten zijn geschikt voor de spouw, de vloer en het platte dak. Ook is het mogelijk om een zolder te isoleren met deze pir platen. PIR hardschuim isolatieplaten hebben als voordeel dat ze zeer goede isolerende eigenschappen hebben in vergelijk met andere isolatiematerialen. PIR is een afkorting van polyisocyanuraat.


Het pakket bestaat uit PIR- hardschuim isolatieplaten (m² per pak). Het materiaal is eenvoudig te bewerken en uiteraard vochtongevoelig. XPS isolatieplaten zijn drukvast en bestand tegen vocht waardoor ze vaak.


XPS is gemaakt van geëxtrudeerde polystyreen ook wel polystyreen hardschuim. Deze PIR isolatieplaten van hardschuim hebben een tong en groef. Bezoek de website voor meer info!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.