vrijdag 23 november 2018

Mini motorlift

De grootste collectie motorliften ! Motorliften tegen de laagste prijzen. Zeer handige universele mini motorlift. Toepasbaar op alle HBM Motorheftafels als extra ondersteuning van het frame van de motor. Te bevestigen onderaan de kader van de motor Heffen door middel van spindel Kapaciteit Max 5kg Hoogte Max.


Verstelbare en afneembare beugels.

De motor is eenvoudig omhoog te liften en de steunen zijn. De schaarkrik is erg handig als u bij een motorfiets zonder middenbok een wiel wilt demonteren. De steunen zin onafhankelijk van elkaar i. Deze minilift is geschikt.


Resultaten van zoekmachines! Klik en zie welke winkel de beste prijs voor motorliften aanbied. Vooral geschikt om bijvoorbeeld het voor- of achterwiel van de grond los te maken.


Vanuit uw land kunnen geen nieuwe bestellingen worden geplaatst.

Handige en kleine motorlift voor werken aan motorfiets, scooter of brommer. Voordelig en makkelijk te bestellen op VoorAllesMetWielen. Motor Lift - Mini -Lift voor motoren, scooters of cruisers max.


Ideaal voor hobby of voor in de werkplaats. Wij leveren hiervoor onze HRMulit1. Voor gebruik bij de Chamberlain ML70 ML750. Beste, Om bepaalde werkzaamheden makkelijker aan mijn motor te kunnen doen wilde ik investeren in een minilift à €6- of een motorlift à €8-.


Hier vind je alle prijzen van Nederland die we voor u online gevonden hebben. Bekijk welke winkel de beste prijs aanbied voor motorliften. Valkenpower is uw leverancier van tools, hardware en machinery.


Handzender Tedsen Teletaster SKX1MD mini met kanaal. Gereedschappen, huishoudelijke artikelen. Welkom bij RUbenco voor machines en gereedschappen Al onze artikelen zijn Online te bestellen voor Nederland. Compressor Volt mini Compacte compressor diewerkt op het volt net vande auto met aansluitkabel voorde sigarettenaansteker. Geschiktvoor het oppompen van banden.


The Motorcycle lift ConStands Mini -Lift is a solid compact bike lift for hobby and workshop use.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.