maandag 5 november 2018

Multimate schuifdeuren

Specialist in stalen deuren en trappen. Showroom in Elspeet, bij Apeldoorn. In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Een deur geeft je woning sfeer.


Ga je voor klassiek, modern of landelijk?

Een bijzondere situatie, smaak of wens? Multimate heeft altijd een oplossing, want Multimate. Industriële deuren zijn ook als dubbele deur en schuifdeur verkrijgbaar. Daarbij kun je kiezen uit glazen schuifdeuren , houten schuifdeuren of schuifdeuren met glas en hout gecombineerd. Wil je een kast op maat laten maken?


Daar komt echt vakmanschap bij kijken. Naast de bekende schuifdeuren zijn onze Raffito kasten ook te monteren met draaideuren. Tik op één van onderstaande productlijnen.

Schuifdeurkasten, schuifdeuren , interieurs en inloopkasten op maat. Een kast met schuifdeuren kun je op elke gewenste maat maken en vraagt weinig vrije ruimte. Deze beschrijving gaat uit van een kast tussen twee muren in. Onze schuifdeurkasten bieden u gigantisch veel mogelijkheden!


De acryl schuifdeuren geven een modern interieur een strakke, luxe uitstraling. Doordat de schuifdeuren en schuifdeurkasten op maat worden gemaakt, kun je de kast of schuifwand volledig afstemmen op het bestaande interieur. Stoere schuifdeuren met een landelijk effect vind je bij Praxis. Bekijk deze pagina voor meer informatie. PAX kast met schuifdeuren.


Stel zelf uw schuifdeuren samen: Uw voordelen: Scherpe prijzen Snelle en vakkundige montageservice Inmeetservice Schuifdeuren op maat! Hoe bepaal ik de maten van een schuifdeur ? Hoe groot de deur moet zijn is afhankelijk van het formaat van het gat van de deur. Geef je woonkamer of keuken een originele uitstraling met een schuifdeur. Raffito draaideurkasten zijn een mooi alternatief voor schuifdeuren.


Het schuifdeursysteem bestel je eenvoudig online bij Loftdeur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.