dinsdag 27 november 2018

Overzetplinten over bestaande plinten

Vervang oude Plinten nog Sneller. Ook te Gebruiken als Kabelgoot! Uw Overzetplint tot 5m Thuisbezorgd. Eigen Montageteam mogelijk.


Bezoek onze winkel in de buurt of bestel nú eenvoudig online bij Leen Bakker!

Bekijk onze uitgebreide collectie Plinten. Zijn er plinten die er overheen kunnen? Zodat je niets meer van de oude plinten ziet. De MDF renovatieplinten zijn overzetplinten.


Ze zijn te plaatsen over de oude standaard bouwplint. De achterzijde van deze plinten zijn voorzien van een ruime uitsparing. Alle overzetplinten worden door ons op maat gemaakt.


Overzetplinten of renovatieplinten kunnen over bestaande plinten geplaatst worden.

Online zakelijk bestellen. Onze overzetplinten worden voor u op maat gemaakt. Zo zal de overzetplint altijd over uw huidige plint passen. Het hoge kwaliteit MDF is wit gegrond en overschilderbaar in iedere kleur.


Deze hoge plint is eenvoudig te bevestigen met high tack lijm over een bestaande plint. Plakplinten, overzetplinten en toebehoren Overzetplint of buigplinten zijn gebogen opstaande plinten die op de muur bevestigd worden door middel van een achterlat. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en uitsparingen. Ideaal indien huidige plinten niet of moeilijk te verwijderen zijn. De CanDo Flexiplint is een MDF muurplint met een decorfolie die zowel nieuw kan worden geplaatst als ook over een bestaande (bouw) plint.


Dé Specialist in Overzetplint. Zo krijgt je interieur een nieuwe uitstraling, zonder dat je de huidige plinten hoeft te verwijderen. Deze zijn over de oude plint heen te monteren en zorgen voor een geheel vernieuwd aanzicht. Product vergelijk (0) Sorteren op: Weergegeven:.


Simpelweg als je bestaande plint te breed of te dik is voor je overzetplint. Wij beschikken over een showroom en professioneel montageteam. Een overzetplint zet je over een bestaande plint heen.

Meestal doe je dat omdat de oude plint niet mooi meer is. Deze plint is gemaakt met een grote uitsparing van 90x13mm waardoor u deze plint over uw bestaande plint kan monteren. MDF overzetplint folie wit 10cm x 244cm Blok.


Door middel van een uitsparing aan de achterzijde van de plint kan de overzetplint gemakkelijk over de oude plint heen geplaatst worden. MDF vochtwerende overzetplinten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.