maandag 3 december 2018

Deur onder trap maken

Een nieuwe deur op maat kiezen? Ontdek wat Belisol voor u kan doen. Kies zorgeloos kozijnen en deuren. Een vrijblijvende offerte op maat. Afgestemd op uw wensen en eisen!

De grootste collectie kastdeuren online! Kastonderdelen tegen lage prijzen. Belangrijk onderdeel van dit project is de kast die hij onder de trap.


Het lijkt mij geen probleem om die hoek er uit te halen. Je moet dan wel eerst de twee helften van de trapboom goed aan de muur vast maken , voor het geval de trapboom. Onder onze trap ben ik een kast aan het maken. Ik wil er nu een deur in zetten van afmetingen van rond de 2.

Goedenavon Ik ben opzoek naar een schuifdeur om onze trap dicht te kunnen maken. Onder de trap zit ook een trappenkast dus. Op deze manier zie je de vorm van de trap goed en kun je gebruik maken van de ruimte onder de trap. Hier is gekozen om een deur ter breedte van de ruimte tussen de muur en de steunpilaar van de trap te maken en de tweede deur wat. De meest voor de hand liggende oplossing is een dichte kast maken onder de trap.


Hier zijn de treden dichtgemaakt en zijn de deuren uit te trekken als laden. Vraag: deur meteen boven of onderaan trap. Het is te hopen dat de bouwers voldoende inzicht hebben om niet van deze mogelijkheid gebruik te maken. Heeft u een trapkast en komt de trap bovenin schuin erg dicht bij uw kozijn?


Staat er onder in uw trapkast een. De ruimte onder je trap biedt heel wat mogelijkheden. Deze komt tussen uw deur en de.


Je kunt er een bureautje inrichten, je fiets opbergen, er een speelhoekje van maken … En je kunt natuurlijk. Graag wil ik van de ruimte onder de vaste trap een gangkast maken. Wat heb ik hiervoor nodig en hoe kan ik het beste te werk gaan?

Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Hoe benut je nou die vervelende gekke ruimte onder de trap het beste? Het is namelijk zonde om hier geen gebruik van te maken. Vaak ligt er troep, wordt een stoeltje.


De loze ruimte onder de trap kun je heel goed benutten door er een trapkast- of speelruimte onder te maken. Laat je inspireren door deze oplossingen. Als je in een niet al te groot huis of appartement woont, kan je alle ruimte gebruiken.


Trapkast met deuren , één onder de trap en één. Twee deurtjes maken onder schuin gedeelte van de trap. In de week voor levering zal er met u contact worden opgenomen om een afspraak te maken.


Wij hadden daar een offerte laten maken : trap in u-vorm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.