vrijdag 28 december 2018

Deurslot binnen

Voordelig woningbouwslot toepasbaar voor binnen - en buitendeuren. Deurslot afsluitbaar met cilinder. Afsluitbaar deurslot dat bediend moet worden met cilinder. Bekijk hier meer informatie over de Nemef deursloten afsluitbaar met. Nemef deurslot is perfect geschikt voor niet afsluitbare binnendeuren met een doornmaat van mm.


Espagnoletten zijn meestal alleen van binnen afsluitbaar en komen daarom voornamelijk voor op balkon- en tuindeuren.

Bij GAMMA vind je een ruim assortiment deursloten : van cilinderslot tot oplegslot. Sloten hebben een dagschoot en eventueel een nachtschoot. Koop boerenslim in bij Amacoo.


Deurbeveiliging voor het goed op slot doen van jouw huis. Kies uit divers assortiment van o. Binnendeuren in de woningbouw. Bij ons heeft u een grote keuze uit sloten en alarmen voor uw caravan of camper.


Blijf binnen de lijnen: het deurslot moet precies passen, maar mag ook niet knellen.

Als je het gat ruwweg hebt uitgeboor. Het is de kern van elke deur: het deurslot. Een goed slot helpt om correct af te sluiten en zorgt ervoor dat de deur en het deurbeslag optimaal kunnen. Er bestaan vele soorten deursloten.


Wilt u een deurslot kopen? Er zijn ook insteeksloten voor binnen met een standaard maatvoering uit. Opbouw deurslot met aan de binnenkant een draaibare knop om de deur te openen.


Aan de buitenkant voorzien van ring handgreep. Vervang je huidige deurslot door een slim deurslot en open deze via een app op je. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze site.


Eenvoudig online bestellen. Vele aanbiedingen bij bol. Gratis retourneren dagen. Geïnteresseerd in onze producten? Prijzen zien en online bestellen?


Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. Danalock opent de deur automatisch als u binnen 5.

Het Hartal deurslot binnendeel dient als een vervangingsdeel van je bestaande Hartal slot. Het binnendeel is op slot te zetten en wordt geleverd met de rode en groene. Met onze slimme sloten ben je nooit meer je sleutel kwijt, en je hebt altijd en overal controle over wie er binnen mag.


Bescherm uw veiligheid en privacy. Oplossing op maat voor binnen - en buitendeuren. Voor een veilig gevoel in huis. Bestel snel en eenvoudig op onlinedeurbeslag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.