maandag 24 december 2018

Drempelhulp buiten

Voordelige drempelhulp buiten. Geen verzendkosten vanaf €100. Met deze drempeloploop voor buiten kunt u makkelijk naar buiten en naar binnen. Drempel voor rolstoel, drempel voor rollator. De modulaire drempelhulpen.


Aan deze pagina wordt gewerkt.

We hopen dat u deze pagina snel weer bezoekt. Een toegankelijke en veilige woning met de drempelhulpen van drempelhulp. Bekijk dan nu de drempelhulp van Medipoint. Verkrijgbaar in verschillende maten. Een drempelhulp koopt u gemakkelijk en veilig online in onze webshop.


Ideaal voor bij u thuis, binnen of buiten. De drempelhulp is ook handig voor een drempel vrije doortocht naar de receptie van uw bedrijf. Deze skeggen zijn specifiek voor gebruik buiten.


Het product bestaat voor uit.

Voor binnen- en buitenshuis. Bestel vertrouwd bij Vegro. De specialist in zorghulpmiddelen! Of het nu voor binnen of buiten het huis is, wij hebben de geschikte hulp.


Direct uit voorraad leverbaar. Veilig Online of in onze Showroom! Mogen wij ons even voorstellen. Wij zijn Richardo en Ingrid van Aalst, de eigenaren van Arc en Ciel Service. Ons bedrijf is gevestigd in het Gelderse Ulft gelegen in.


De Excellent Systems drempelsystemen maken het nemen van drempels weer eenvoudig. Zo goed als nieuw maar een aantal dagen gebruikt. FamilyCare staat voor service en betaalbaarheid in de zorg-branche.


U vindt bij ons rollators, rolstoelen, scootmobielen, adl-hulpmiddelen en nog veel meer. Vaak kan een drempelhulp zowel buiten - als binnenshuis worden gebruikt. Ook is de kans dat personen over de zijkant van de drempelhulp struikelen kleiner van wanneer deze niet afgeschuind zou zijn.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.