dinsdag 4 december 2018

Montagedraad soepel

Nergens goedkoper, snel geleverd. Montagedraad en montagesnoer nodig? Profiteer van de scherpe prijs en goede service. Heeft uw installatie juist een soepele vinyldraad nodig?


Dan bent u bij Elektrototaalmarkt.

Assortiment van kleuren soepel montagedraad 14mmper stuk in doos van 100m. Onderstaand montagedraad is soepel draad en is verkrijgbaar in de varianten H05V-K en H07V-K. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor montagedraad aanbied. Vind montagedraad soepel op Marktplaats. Voor iedereen een voordeel.


Dik soepel montagedraad met een kern van gedraaide vertinde koperdraadjes. Geschikt voor zeer grote stromen tot maar liefst Ampére. Wordt geleverd per 3m lengte.

Samengesteld uit: 18x10mm aders. Soepel montagedraad 14mmvan de rol. In elke lengte verkrijgbaar. Onze webshop Elektroproducten. Ring van 1meter soepel montagedraad.


Op zoek naar rol van 1meter rood montagedraad ? De webshop voor soldeergereedschap en elektronica. Electrosave brengt het online winkelen en de vertrouwde lokale winkel samen! Vind de beste selectie montagedraad soepel fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit montagedraad soepel voor de dutch luidspreker markt bij alibaba. Dit draad is uiterst soepel en flexibel, dus het is geweldig voor wearables of projecten waar het draad moet kunnen omgaan met veel beweging. Rolletje met 1Meter soepel montagedraad 0. Afhankelijk van het toe te passen.


MONTAGEDRAAD per strekkende meter - ø 1. C-rails, gevoed via soepel montagedraad van 0. V, er wordt 4mA stroom afgenomen. Hittebestendig montagedraad , spindel van 1meter en een aderdikte van 2x1.

Reuze assortiment en nergens goedkoper! VDS soepel 6mm(groepenkast bedrading) bruin per meter. Schrijf de eerste beoordeling!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.