vrijdag 28 december 2018

Plafondklem

Verschillende soorten plafondklemmen die gebruikt kunnen worden aan een systeemplafond. Vindt u uw klem niet er tussen, vraag dan ons verkoopteam. Direct uit voorraad leverbaar.


Met deze metalen vloer en plafondklem begin je met het bouwen van je raampresentatie. Plafondklem - kunststof breed. Door licht in de ‘vis’ te knijpen buigt de staart uit elkaar en kunt u de clip om het profiel van.

GeckoTeq plafondklem met een draagvermogen van 10kg-. Normale prijs € Prijs € 93. Lastig plafond waar je niks aan kunt. Toebehoren voor diverse lasers en meetapparatuur.


Uiterst geschikt voor de Leica Lino lijn. Deze universele fijne klem past op vrijwel alle profielen. Geschikt voor een systeemplafond. Metalen plafondklem met nylondraad en metalen splint voor vals plafond.


Administratiekosten van € voor bestellingen onder € 500.

Deze Leica CLR2plafondklem kopen voor € 850? Er zijn nog geen beoordelingen. De Leica CLR2plafondklem is een klembaak die u in staat stelt om uw lijnlaser of rotatielaser op een traploos in te stellen hoogte te plaatsen. Het is aan te raden om per meter rail SKBplafondklem te gebruiken.


Bijvoorbeeld bij een lengte van meter komen SKBplafondklemmen. Het voordeel van universele systeemplafonds is dat ze voor ieder project toepasbaar zijn. Naast de universele toepasbaarheid wilt u dat de plafonds u ook voldoende. PLAFONDKLEM gebruiken, deze kun je aan de strip van het plafond klemmen.


Schilderij Ophangsystemenplafondaansluitend ophangsysteem! Systeemplafondklem draad-vis model. Danspalen voor professioneel gebruik. De draaibare houder vergroot daarbij het gemak om de laser aan de vloer of wand te bevestigen en met de plafondklem bevestig je hem zelfs aan het plafond.


Alle soorten duimen, haken en ogen. Van karabijnhaak tot musketonhaak. Ook schroefoog en schroefduim. Bekijk bevestigingsmateriaal bij GAMMA en online.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.