vrijdag 11 januari 2019

Deurtrainer bevestigen

De deurtrainer is in enkele seconden, zonder schroeven of boren bevestigd aan uw deurpost. Op zoek naar een deurtrainer ? Door het te bevestigen in de deurpost kun je diverse sit-up oefeningen, optrek-oefeningen en opdruk-oefeningen doen. Let wel, de deurtrainer kan maximaal 100kg aan.


Let er ook op dat je kozijn het wel.

Voor pull ups en chin ups, de deurtrainer bevestigd u aan uw deurpost in enkele seconden, zonder schroeven of boren! Ook is hij makkelijk op te bergen. Easy in Shape buikspieren deurtrainer. Ideale deurtrainer om je buikspieren te trainen.


Plaats de deurtrainer op de grond en haak je voeten eronder voor sit-ups. Niet te bevestigen Valt naar beneden als je eraan hangt. Met het deuranker is het mogelijk om het fitness elastiek te bevestigen aan een deur.


Door het deuranker achter een deur te plaatsen en de deur vervolgens te sluiten.

De horizontale stang dient op de bovenste rand van het deurkozijn te rusten als de deurtrainer in de hoogste positie. Ringen hieraan bevestigen is geen. Om de doorgym te bevestigen aan jouw deurpost heb je geen schroeven of bouten nodig,. Ideaal om een breed scala aan optrek- en opdrukoefeningen uit.


Bestel de deurtrainer direct online bij de specialist. Voor 21:uur bestel morgen in huis. Zelf een haak moeten kopen om te bevestigen Zag er op het begin heel simpel uit, was allesbehalve. Deze deurtrainer is zeer uitgebreid.


De Bodytrading Chin up bar is aan een muur te bevestigen voor het doen van. Het voordeel van deze deurtrainer is dat deze verstelbaar is van tot 1cm. De trainingsbar kan in vrijwel alle deurkozijnen bevestigd worden om multi-pull-ups, chin-ups en cruches te doen. REVIEW: Pull Up Bar - Iron Gym JimsReviewRoom.


Deurtrainer Universeel Fitness mad. Unsubscribe from JimsReviewRoom? Door de pull up bar op de muur te bevestigen kunnen er tal van oefeningen. De optrekstangen die je in een deurpost kan bevestigen worden vaak deurrekstokken genoemd.


Multifunctionele deurtrainer deluxe.

Een trekhaak kan worden bevestigd op elk. Insportline-9in werkdag is huis.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.