donderdag 17 januari 2019

Dik tafelblad

Jouw nieuwe favoriete tafelblad kopen? Houthandel voor scholen, bedrijven en particulieren. Bijzonder hout op voorraad. Ruw of bewerkt tot paneel, keuken- tafel- of werkblad.


OmschrijvingBoomstam tafelblad 40mm dik met waankant.

Eiken tafelblad massief hout, mm dik. Hier kun zelf een tafel van maken. Kies zelf een lengte en een breedte. Exclusief assortiment houten tafelbladen op maat. In de keuzemodule kan de gewenste afmeting worden aangeklikt en wordt.


Kies uw model, kleur, afmeting en bestel online. Gratis verzending op uw tafelblad !

Om zelf een tafel van te maken. Het totaalplaatje is adembenemend maar ook betaalbaar. Deze eetkamertafel is een. Dit is de enige dikte welke wij kunnen leveren. Extra dikke (5cm!) steigerhouten tafelbladen , Tafelbladen van oude spanten, Tafelbladen van schaaldelen, …. Wij denken graag met u mee en bekijken.


Klik en zie welke winkel de beste prijs voor tafelbladen aanbied. Diverse hoek en randafwerkingen mogelijk Lage prijs en hoge kwaliteit Stel nu eenvoudig uw glazen tafelblad samen. Kelkoo helpt u de beste aanbiedingen voor Dik tafelblad te vinden. Het hout heeft een rustieke look waardoor het blad een. Steigerhouten tafelblad op maat gemaakt in iedere vorm en maat.


Kies je gewenste afmetingen van het steigerhouten tafelblad en afwerking. De Amsterdamsche Fijnhouthandel is specialist in het vervaardigen van houten tafelbladen en aanrechtbladen op maat, in meer dan houtsoorten. We snappen dat je soms je eigen meubels wilt creëren.


Bij ons kan je je eigen bureau samenstellen uit vele opties voor poten en tafelbladen , zodat je voor. Tafelblad gemaakt van rustiek eikenplanken van of 8cm dik !

De rand is dan dubbel uitgevoerd 2x4cm). Dit is een nieuwe lijn binnen het assortiment van Industrial. Dit robuuste model is een tafelblad. Rustiek Old Look eiken boomstamblad.


Verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, bekijk en bestel online via de webshop! Het tafelblad loopt van 1naar 120cm breed. Ook diverse diktes, ca: 2. Doorzichtige tafelbeschermer 2. DIK TRANSPARANT TAFELZEIL: Jouw kostbare tafel beschermen tegen krassen, vlekken, kringen of andere viezigheid?


Massief eiken tafelbladen op maat en gemaakt van brede planken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.