vrijdag 11 januari 2019

Glowgolfen houten

Kom jij een balletje slaan? GlowGolf is een overdekte minigolf baan. Om teleurstellingen te voorkomen is het aan te raden vooraf online (kosteloos!) te reserveren. Tijdens de zomermaanden zijn er aangepaste.


De holes zijn allemaal uitgevoerd in het thema onderwaterwereld. KOM JE EEN BALLETJE SLAAN?

Home Golfbanen Kaart Plaatsen. U krijgt direct inzage in de beschikbare tijden om te glowgolfen STAP 3:. Mijn vriend en ik wilden graag een uurtje gaan glowgolfen. Vanaf kwart over (op een zondag, wanneer ze tot uur open horen te zijn) begonnen wij met bellen. Dan krijg je maar liefst korting!


Voorwaarden: ACTIVITEITEN. We hadden meisjes van jaar bij ons. Wij hadden nog nooit geglowgolft maar op basis. Per kinderen tot en met jaar één volwassen.

Genieten in Aziatische stijl. Bowling Houten all-in arrangement. Locatie en bereikbaarheid Contact. Wilt u iets leuks gaan doen maar zit het weer niet mee?


Dan is glowgolfen het perfecte uitstapje voor u! Het is verassend en leuk om te doen voor jong. Je kunt bij ons ook kinderfeestjes en combi-arrangementen boeken! Yakimono, Aziatisch teppanyaki-, sushi- en wokrestaurant in Houten. Glowgolf Houten , Houten , Utrecht. Op de blacklight indoor midgetgolfbaan kijk je je ogen uit!


Je kan na het golfen ook nog heerlijk bbq-en in het bijbehorende restaurant. De baan bestaat uit holes. Houten , gelegen in de provincie Utrecht ten zuidoosten van de stad Utrecht, ligt tussen de snelwegen A1 Aen de rivier de Lek.


In Houten zijn er escape rooms te. Hollywood Café de Kuip is meer dan een plek voor een hapje en drankje. Lees meer op onze website. Begeef je op een ware filmset!


Eenmaal binnen is het knop om en een hele andere wereld te beleven!

Beleeft emoties als angst, stress. Informatie over Escape Room Houten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.