vrijdag 18 januari 2019

Raam tocht

Verminder de tocht in uw woning met de juiste afwerking van uw kozijnen. Goede isolatie verlaagt de stookkosten en is goed voor het milieu. Breng tochtstrips en tochtband aan tegen tocht. Sluit het raam of de deur en hou de tochtstrip op zijn plaats. Duw het rubberen deel zachtjes tegen het raam.


Veelal is tocht de oorzaak,.

Het probleem is namelijk dat de kierbreedte niet alleen per raam of deur kan verschillen, maar ook de breedte van één kier kan. Je hebt dan de mogelijkheid om tochtwering aan te schaffen. Voorkom tocht in huis door het plaatsen van een tochtstrip of tochtband. Zoals een tochtstrip voordeur en tochtstrip raam. Bekijk nu ons aanbod tochtwering.


In mijn keuken is een klein glazen raampje boven de balkondeur. Het raam sluit echter niet goed met een koude tocht als gevolg, fijn op een dag als deze. Ik woon in een hoekhuis op de begane grond.

Sinds kort heb ik de indeling van mijn woonkamer verander waardoor nu mijn bank onder een raam staat. Lees verder voor de plekken waar veel kou en tocht vandaan komt en warmte door weglekt. Versleten raam - en deurrubbers. Hier kunt u terecht voor tochtstrips van een hoge kwaliteit.


Een tochtstrip is gemakkelijk te bevestigen aan de rand van uw raam of deur. Tochtstrips helpen uw huis. Het voelen van tocht kan veroorzaakt worden door kieren in de gevels, door de ventilatie of doordat wanden. Een goede tochtstrip zorgt voor een goede berscherming tegen tocht en vocht.


Ik wil dus graag dat het raam strakker tegen het kozijn aansluit. Gedaan met tocht die binnensluipt langs de ramen. Je raam tochtvrij maken kan in eenvoudige stappen. De Kozijnendokter lost uw probleem graag op, en ook nog in de stijl van uw kozijn, raam of deur.


Neem contact met ons op voor de mogelijkheden! In heel veel verschillende woningen is er tegenwoordig sprake van een vervelende tocht. Wat veel mensen niet weten is dat deze tocht vaak ontstaat in hun kozijnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.