donderdag 17 januari 2019

Suar hout

De houtsoort Suar is een tropisch hardhout met een rechte draad. Hierdoor is het gemakkelijk te bewerken. Oorspronkelijk komt deze houtsoort uit Zuid-Amerika , maar.


Suar is door de jaren heen een populaire houtsoort voor zeer veel uiteenlopende toepassingen zowel binnen als buitenshuis. Vind suar hout op Marktplaats.

Voor iedereen een voordeel. Deze tafelbladen zijn gezaagd uit Suar-hout , ook weleens Meh- hout genoem wat afkomstig is uit Indonesië. Zo is het hout ten eerste resistent voor termieten die zich graag in droog hout nestelen. Daarnaast vervalt Suar-hout ook nauwelijks,. Ga dan snel naar hardhoutdiscount.


Deskundige vakspecialisten ? Suar hout heeft een rechte draad en komt uit Indonesië.

Suar is schitterend hardhout waarbij de kern van het hout donkerder is dan de buitenste ringen. De botanische naam voor Suar wood is Saman Samanea en in sommige landen wordt de boom ook wel Monkey Pod of Rain Tree genoemd. Verschillende maten en modellen.


Gegarandeerd de laagste prijs. Suar bomen zijn makkelijk te herkennen. Hardhoutdiscount levert allerlei boomstamtafels. Wij zijn specialist in bijzondere soorten hout zoals ebben, zebrano etc. Mooie unieke boomstamtafel van suar hout.


Elke tafel heeft zijn eigen vormen die afkomstig zijn van de vorm van de boom. Suarhout is een prachtig natuurproduct. Een tafel met een hoog WOW factor. Het is warm gekleurd hout met mooie tekeningen.


Dit relatief snelgroeiende hardhou. Het houtsoort is direct leverbaar uit voorraad en we kunnen het zelf op maat voor u maken! Boomstambladen uit stuk Suar-hout.

Meestal wordt hout in twee hoofdgroepen onderscheiden: Loofhout Loofhout is afkomstig van loofbomen (behorend tot de bedektzadigen of angiospermen). Stoere tafel van suar hout uit Indonesië met stalen onderstel. Met zijn natuurlijke glooiing is de boomstamtafel een pronkstuk voor uw huis!


Deze boomstamtafel is van Suar-hout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.