donderdag 21 februari 2019

Dunne isolatieplaten

Met de dunne dakisolatie van ATI voor op het dak kunt u een hoop energie besparen. In de winter gaat er veel warmte verloren als de kap niet geïsoleerd is. Bent u op zoek naar eenvoudig te verwerken isolatie met een uitstekende isolatiewaarde dan bent u bij ATI aan het juiste adres.


Kijk op onze website voor meer informatie. Isolatieplaten met hun toepassingen, prijzen en aandachtspunten vind je hier. PUR-platen, polystyreen, EPS, glaswol en rotswol platen en zoveel meer.

Vergelijk alle dunne isolatiematerialen. Welk dun isolatiemateriaal is het beste? Deze ultra dunne en super isolerende plaat. Het grootste probleem van isoleren bij renovatie is ruimte. Je kunt bij GAMMA kiezen uit isolatieplaten ,. Een dunne plaat geeft dus al een hoge isolatiewaarde.


Verder hebben de platen een hoge brandveiligheid en nemen ze vrijwel geen vocht op. Bluedec is een isolatiedeken op basis van aerogel. Het isoleert warmte en kou tot keer beter dan elk ander conventionele isolatiemateriaal.

Wie heeft een suggestie voor mij wat. Dunner dan dit is nog beter. Overslaan en naar de inhoud gaan. Bij na-isolatie van gevels aan de binnenzijde is soms erg weinig ruimte beschikbaar.


Optima: dunne isolatie met een hoge isolatiewaarde, die ondoordringbaar is voor vocht. Aluthermo levert efficiënte oplossingen voor thermische en akoestische isolatie. De producent van harde isolatieplaten op basis van resolschuim en PIR ziet volop kansen om het aandeel harde platen op de isolatiemarkt te vergroten.


PIR isolatieplaten kunnen op vele manieren toegepast worden bij isolatiewerken. Hier ontdek je de voor- en nadelen en de prijs van dit isolatiemateriaal. Eenvoudig online bestellen. Hubo biedt een uitgebreid assortiment aan isolatie. IsoBouw, een betrouwbare partner in buitengevelisolatie.


Bekijk hier ons online aanbod. Een zeer hoog isolerend vermogen. Vormvaste isolatieplaten zonder nakrimp. Slanke gevels met de dunne. Pirplaten: waardevaste isolatieplaten.


Er zijn ook kant-en-klare systemen met afgewerkte isolatieplaten. Klik en zie welke winkel de beste prijs voor thermische isolatieplaten aanbied.

PIR is een hardschuim isolatiemateriaal met als kernmateriaal polyisocyanuraat hardschuim. Bij GAMMA vind je plafondisolatie in alle soorten en maten. Zoals glaswol, pir isolatie en isolatieplaten.


Utherm Wall hardschuim isolatieplaten zijn gemaakt van. Ben er heel tevreden over hoe je met deze dunne plaat een mooie isolatiewaarde kunt halen. Dankzij de aluminium toplaag hebben deze platen een hogere isolatiewaarde dan gewone EPS of XPS isolatieplaten.


Met een relatief dunne plaat kan dus een hoge.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.