dinsdag 26 februari 2019

Espagnolet

Dé specialist op het gebied van deurbeslag. Bekijk ons ruime assortiment hier! Kwaliteit voor de beste prijs! Bespaar tot wel via kiesproduct. Kies uit rvs, aluminium, messing, chroom of ijzer.

Voor elke woonstijl hebben wij de. We horen nogal eens de vraag waar de term “ espagnolet ” vandaan komt. Een espagnoletsluiting, vaak kortweg spanjolet, espagnolet (eigenlijk espagnolette) of draairoede genoem is een sluiting waarmee dubbele deuren en ramen van.


Op de wat ouderwetsere houten stolpdeuren zit meestal een pomp- espagnolet. Deze wordt bedient met een hendel. De sluitstangen hiervan lopen zichtbaar over de deur.


Regular Price € 19Special Price € 17Vanaf € 1600. Hoe werkt een espagnolet ?

In het midden worden ze bediend met een deurknop, deurklink of hendel, die de. Espagnolet compleet met stangen Ton-model blinkend nikkel. U kunt gemakkelijk een keuze maken tussen een anti-paniek of een klassieke espagnolet die de deuren een nostalgische uitstraling geven. Koop of Verkoop espagnolet op Marktplaats. Binnen werkdagen geleverd.


Karakteristiek afsluiten van ramen en deuren doet u met een espagnolet. De opvallende sloten zijn verkrijgbaar in zwart smeedijzer en een roestkleur. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. Servicegerichte medewerkers GYZS.


De meeste espagnolet sloten zijn niet SKG goedgekeurd. Slotenmaker Den Haag levert balk-espagnoletten die wel SKG goedgekeurde zijn. PontMeyer is gespecialiseerd in hout en bouwmaterialen.


Klik hier en vind wat u nodig hebt. Met verzonken schroefgaten. Sluiting voor houten ramen. De bediening van klep- of valramen is lang niet altijd eenvoudig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.