donderdag 28 februari 2019

Fotoplank hout

Gratis verzending vanaf € 30! Een mooie stevige fotoplank , goed stevig verpakt en snel bezorgd. Het hout is onbehandeld dus gemakkelijk zelf te lakken of te verven. Hiervoor had ik bij een andere. WOOOD fotolijst wandplank kopen?


Niet alleen te gebruiken als fotoplank , maar ook erg leuk voor in de tuin.

Hang hem aan de muur om je fotoslijsten en schilderijtjes op te zetten. Ook mooi als specerijenplank. Elke plank is uniek met originele verf er nog op. Robuuste fotoplank van grijs steigerhout.


De Fotoplank Steigerhout Grijs 60cm heeft een stoer uiterlijk en is makkelijk in gebruik. Stevige houten fotoplank in wit, 80cm lengte. Strak Deens design van Hübsch Interior.


Deze makkelijk te monteren wandplank is gemaakt van hout , geschilderd in fris wit. Duraline wandplank verdiept wit 40cm.

Boor de schroefgaten voor met een houtboor (mm) en ruim ze met een verzinkboor. Zo vallen de schroefkoppen in het hout en kunt u deze later onzichtbaar plamuren. Bespaar tot wel via kiesproduct. Mooie fotoplank van naturel hout. De plank kan ook bijvoorbeeld ook gebruikt worden in de badkamer om leuke flesjes badzout, shampoo, je badeend ;-) of andere.


Met zijn mooie vormgeving zal deze wandplank een prachtige toevoeging zijn aan je. TVL Fotoplank biedt een totaaloplossing voor alle soorten fotoplanken voor bij u thuis als zowel de zakelijke markt. Op aanvraag ook in bijvoorbeeld wengé, oude wagondelen, massief noten, iroko of teak. Bestel online of kom naar één van onze winkels.


Kwantum, daar woon je beter van! Bestel via onze website de producten die je graag wilt. Ik ben absoluut niet tevreden met de aankoop van de fotoplank.


De plank was totaal niet beschermd verpakt, waardoor hij flink beschadigd geleverd werd. DURALINE Wandplank Fotoplank wit cm. Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH.


De witte (kleur 944) horizontale jaloezieën van GAMMA (60cm breed en 130cm hoog) hebben 50mm brede lamellen van hout en geven uw interieur een sfeervolle uitstraling. Maar misschien kies jij juist wel voor een bijzonder materiaal: Hout met de schors er nog aan of een metalen drager. Vorige artikel Volgende artikel.


Ja, ik ontvang graag interessante acties en aanbiedingen van vtwonen en Sanoma via e-mail.

Zet meerdere foto’s naast elkaar.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.