dinsdag 5 februari 2019

Hydrofobe coating

Wat is het: Net als de hydrofobe en oleofobe coatings zijn glascoatings en keramische coatings ook op basis van siliciumdioxide, maar dan in hogere dosering. Materialen behandeld met deze coating zijn eenvoudig te reinigen. Multi Coat Multi Coat is ontwikkeld oa voor staal en andere gladde niet poreuze ondergronden. De coating is gebaseerd op nanotechnologie.


Vind de beste selectie hydrofobe coating fabrikanten en ontdek goedkope producten van hoge kwaliteit hydrofobe coating bij Alibaba. Het coaten van uw fiets kost €10-.

Met de hydrofobe coating van Proteam Bicycle Care zal vuil zich niet meer hechten aan het frame. Niet poetsen maar fietsen. Bladeren van bomen en planten stoten water af waardoor druppels er vanaf stromen.


Hydrofobe coating Hydrofobe coating komt ook in de natuur voor. Met het blote oog is te zien dat een waterdruppel op een hydrofobe ondergrond een ‘ronde druppel. Daarmee maak je jouw fiets water- en vuilafstotend. Het werkt als een waxlaag, maar blijft veel langer zitten.


Waterafstotende coatings zijn gemaakt van apolaire verbindingen;. Een chemische verbinding met een hydrofobe en een hydrofiele kant heet ook wel amfifiel.

Ultra Ever Dry is net als het hier eerder besproken NeverWet een spray die dankzij nanodeeltjes allerhande zaken waterafstotend kan maken. Een andere revolutionaire eigenschap van nano- coatings zit hem in de hydrofobe toepassingen voor glas en keramiek. Hoewel glas en keramiek op zich waterafstotend zijn. Het bedrijf Proteam Bicycle Care beweert met haar hydrofobe coating je fiets tot wel twee jaar makkelijker schoon te laten maken.


Interessant, zeker in deze tijd van. We zijn nu maanden verder, hoe heeft het magische spul zich gehouden? Nu heb ik het een en ander verteld over oppervlaktebehandeling, maar dat beperkt zich natuurlijk niet alleen tot glas en dashboards.


Nano coating - Naast onze polyurea hotspray coating systemen bieden wij een afwerking op basis van nano technology. Nanocoating: coating met nanotechnologie is een nieuwe techniek om gebouwen te onderhouden en te beschermen. Een veelzijdige waterafstotende coating. Beschrijving Nano hydrofobe glas Coating is een onzichtbare, duurzame coating met water afstotende, antistatische en vuil resistente eigenschappen.


Ceramische coating beschermt autolakken tegen veroudering, verwering en erosie, zonnestralen, schadelijke stoffen, enz. RSS NanoCoatings BV heeft zich gespecialiseerd in coatingsystemen op basis van SioNanotechnologie. Deze Siocoatings hebben een zeer sterk vuil werend en. Koop Beschermende Glas Coating van Betrouwbare Chinese Beschermende Glas Coating leveranciers. Het met een Nano Coating gecreëerd effect is veelal het gevolg van het bewust veranderen van de oppervlakte-energie van het gecoate object.


Nanocoat shop levert hoogwaardige coatings op basis van nanotechnologie voor de bescherming van uiteenlopende materialen. Wij leveren nanocoatings voor hout steen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.