woensdag 27 februari 2019

Muur met steenstrips

Maak kennis met het nieuwe Vandersanden en laat je inspireren op onze website. Een muur met steenstrips geeft een luxe, moderne en exclusieve sfeer aan een ruimte. Ervaar zelf de mogelijkheden van steenstrips van HORNBACH! Geopietra voor op isolatie.


Natuursteenstrips voor gevelbekleding en wanden, wandbekleding van muren binnen en buiten.

Steenstrips van Natuursteen. Voor in de kamer, keuken, open haard. Snel te plaatsen, in veel kleuren te verkrijgen en bovenal erg mooi. Zo laten deze steenstrips van kunststof zich het beste omschrijven. Leuk voor in de keuken of werkkamer.


Met steenstrips creëert u een warme sfeer in elke ruimte, zowel binnen als buiten. Onze steenstrips zijn eenvoudig te verwerken en hiermee een ideaal doe-het-zelf. Deze strips kennen we vooral uit de jaren zeventig, toen menig muur werd opgesierd met ‘bakstenen’ steenstrips.

Naast deze retro uitvoering. Ontdek hier de voordelen, prijzen en werkwijze voor een gevelrenovatie met steenstrips voor buiten. Klik hier als je latex wilt kopen met korting. Een muur van steenstrips en een samenvatting waar je op moet letten. Wilt u een muur eruit laten zien als een kale bakstenen muur ? Ook dat kan met bakstenen steenstrips.


Vorig jaar september steenstrips tegen een stenen buitenmuur geplakt dit type:. Met de steenstrips van Trendia is het mogelijk om een unieke sfeer te creëren in iedere ruimte. Heb jij een soortgelijke klus? Onze traditionele steenstrips geven de wand het uiterlijk van een gemetselde muur.


In tegenstelling tot bakstenen worden steenstrips niet gemetst zoals een klassieke muur maar tegen een isolatieplaat of muur gelijmd met een. Via steenstrips is het mogelijk om een bestaande gevel te isoleren zonder het karakter of uitzicht van een woning met bakstenen te verliezen. Een nieuwe look met steenstrips. Met een stenen muur geef je de kamer gelijk een andere look. Sommige mensen kiezen ervoor om een muur een ander kleurtje te geven.


Vraag GRATIS en VRIJBLIJVEND offertes aan!

Kom EENVOUDIG en SNEL in contact met goed beoordeelde stukadoors uit uw regio. In ons nieuwe huis is het hele trappenhuis voorzien van steenstrips. Het zijn gezaagde stenen van ongeveer centimeter dik, de strips zitten met. Eenvoudig online bestellen.


Behang met baksteen look, steenstrips en een. Je lijmt de strips namelijk op de bestaande muur. Maar eerlijk toegegeven: met steenstrips creëer je wel het effect.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.