dinsdag 26 maart 2019

Ruwe muur stucen

Scherpe tarieven van stukadoors. Gratis Offertes Vergelijken. Problemen met jouw muur oplossen doe je op een eenvoudige manier. Lees hier hoe je jouw muur gladmaakt, zonder opnieuw te stucen.


Het stucen van een muur van steen of metselwerk vergt een specifieke aanpak.

Zelf een ruwe muur glad stucen ? Stuken is een best een moeilijke klus. Je dient het echt even onder de knie te krijgen en daarbij dien je ook nog eens. Je kunt ook zelf een muur stucen.


Ik heb tegels en stucwerk in mijn toilet verwijderd. Ja, zelfs voor een klein muurtje moet je best wel handig zijn. KARWEI helpt je met goede voorbereiding, en dat je goed gereedschap hebt!


Doe het samen met Knauf in stappen.

Maar ik help je op weg met deze duidelijke instructievideo. Op de mijnkluswijzer (inclusief instructievideo!!) leest u hoe u zelf deze klus kunt klaren en nog veel meer. Wil je zelf buitenmuur stucen ? Bekijk de video voor alle stappen en tips van tuinman Jurgen Smit. Gestuucte buitenmuren zijn stijlvol en helemaal van nu. Zorg ervoor dat je goed voorbereid bent voordat je gaat stucen.


Heb jij een soortgelijke klus? Plaats hem dan op Werkspot. Info over ruwe muur glad maken. Resultaten van zoekmachines!


Beste mede klussers, krijg februari de sleutel van ons nieuwe huis, echter zijn de wanden met van dat lelijke spachtelputz gestuct. Een van de elementen die nu weer gewoon gezien mag worden is de ruwe. Door het plafond mooi af te stucen ,. Rode bakstenen muren lenen zich nu eenmaal perfect.


Bij stucen worden ruwe of beschadigde muren en plafonds met een kalkmengsel, ook wel pleister genoem afgewerkt. Al wilt u een ruwe of oneffen muur glad maken dan kan dit op verschillende manieren.

MuurstrakPlan helpt je stap voor stap naar een.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.