dinsdag 23 april 2019

Fietsophangsysteem verticaal

FalcoMaat is een automatisch fietsophangsysteem. Horizontale en verticale. Koop nu de Cycloc Endo Wit om je fiets verticaal op te hangen. Aantrekkelijk verticaal ophangsysteem voor thuis, kantoor of winkel. Ideaal om samen te gebruiken met.


Een handige oplossing in een kleine ruimte is een fietsophangsysteem of fietslift.

Zo zijn is er voor de fiets een verticale ophanghaak waarin het voorwiel wordt. Berg je fiets netjes op en creëer meer ruimte in je garage met een fiets ophang systeem. Bekijk de mogelijkheden in onze webshop. De meeste huishoudens in Nederland bezitten meer dan één fiets. Muurbeugel fiets – fiets ophangsysteem.


Zowel horizontaal als verticaal. Fietsen kunnen verticaal worden. Verticale ophanging aan het wiel.

Dankzij rubberen uiteindes, wordt je frame beschermd en je kunt de SOLO zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Er is zelfs ruimte om je accessoires,. Wheelylift: uniek, simpel en ruimtebesparend. Het fietsophangsysteem voorkomt ook verbuigen van het voorwiel omdat in deze fietslift de fiets verticaal. Gebruik het automatische fietsophangsysteem.


Proplus fietsophangsysteem , gebruik tot maximaal kg, met veiligheidsysteem, blokkeerd. Met een fietsophangsysteem kan je makkelijk en snel je fiets aan het plafond of muur ophangen. Het is plaatsbesparend en laat je fietsen een pak langer meegaan. Vind fiets ophangsysteem op Marktplaats. U bespaart ruimte en het vergt niet langer fysieke inspanning om uw fiets verticaal te parkeren daar PARKIS dit vanaf heden voor u doet.


Vandaag nog verzonden ♛ Topaanbod! Het unieke fietslift mechanisme VelowUp! Ruimtebesparing door verticaal fietsparkeren. Compact en efficiënt fietsen parkeren.


Duurzaam en sterk fietsophangsysteem voor aan het plafond. Het is een ruimtebesparend fietsenrek waarin u fietsen verticaal kunt parkeren.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.