maandag 1 april 2019

Gopro drijvend handvat

Bekijk ons uitgebreide GoPro assortiment. Direct uit voorraad leverbaar! Groot elektronica aanbo scherpe prijzen. De Bobber GoPro Hero Drijvende handgrip is een musthave bij het schieten van beelden met je GoPro in of rond het water.


Met de drijvende handgrip blijft je GoPro Hero.

Normaal € 2nu voor € 299! De vernieuwde BOBBER is een drijvende GoPro accessoires speciaal ontworpen om hem makkelijk in het water te kunnen gebruiken. MediaMarkt, ik ben toch niet gek! Alleen gerelateerde resultaten gevonden. Controleer de spelling van je.


Alle gopro vind je op beslist. Bestel simpel en snel jouw gopro.

Voor 23:bestel is morgen thuis! Welkom bij de Gopro ICT winkel. De handvat heeft een felle kleur zodat het. Materiaal: Kunststof, Rubber, Kleur van het product: Zwart, Geel. Kan zeer gemakkelijk gemonteerd worden op elke action camera.


Laat uw actioncamera drijven met deze bobber, raakt nooit uit het zicht door de zeer opvallende kleur. De camera is dan moeilijk tussen. Drijvende handgreep voor GoPro , geel Als er plotseling een haai op de fotograaf afzwemt, laat die vaak de camera uit angst vallen.


Speciaal ontworpen om hem makkelijk in het water te kunnen gebruiken. Niet heel goedkoop voor een drijvend handvat. Minpunt: Wordt geleverd zonder gopro klikhouder. Handvat bestel je in onze webshop. In diverse merken verkrijgbaar!


Rechten bij kopen op afstand. Deze bobber pistol grip is de ideale GoPro gadget voor iedere snorkelaar en duiker.

Dankzij het drijvende handvat kan je de GoPro niet kwijtraken. Goedkoopste GoPro Grenade bobber, het drijvende handvat voor de watersporter en snorkelaars. Op zoek naar een waterproof handvat voor je GoPro ? De floating grip is ideaal voor activiteiten in en rond het water, dankzij het drijvend vermogen hoef je niet bang. Perfecte accessoire voor uw actiecamera.


De opvallend gele drijver komt altijd weer bovendrijven met uw kostbare camera. De drijver is voorzien van een polskoord en. Deze zwarte dome is geschikt voor de GoPro Hero 5. Geleverd met een drijvend handvat , onderwater housing en een handige opbergzak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.