maandag 15 april 2019

Infrees trapstrip

Infrees trapstrip 11x9mm Selecteer een kleur. Trappen veiliger maken met infrees trapprofielen. Stap De trapstrip is een rubber strip in de vorm van een T. De strips hebben een T- profiel en zijn aan de bovenzijde 12mm breed.


De luminicerende trapstrip geeft een zeer effectieve helder geel groene contrast uur lang! Antislip infrees trapstrip.

Hulpmaterialen voor antislip tapes. Het antislip infrees profiel is uitermate geschikt voor alle trap treden van hout,. De inleg trapstrip wordt daarna in deze groef gemonteerd. Vandaag bestel morgen in huis!


De gemiddelde levertijd van de diverse orders hangt af van hetgeen u besteld heeft. Voorraad producten zoals beglazingsblokjes en kit e. Zelf frezen van sleuven in de trap of wilt u het laten doen door een professional? Montage van antislip strips op de trap.

Wij doen het graag voor u! Contact Contact Onze medewerkers helpen je graag verder. Bel, mail of chat met ons. Kunststof infrees trapstrip voor hardhouten trappen. Afmeting: dikte mm, hoogte mm, antislipprofiel mm. Bekijk dit stappenplan van GAMMA en lees hoe u uw doe het zelf ideeën makkelijker kunt realiseren.


U kunt het beste een freesbreedte. Hieronder vind u onze standaard voorraad trapstrip -profielen. Afwijkende maten op aanvraag. De infrees trap strip beschadigd de traptrede.


Vraag een gratis kleurkaartje aan van de antislip trapstrip om de kleur en de kwaliteit te beoordelen. Trapstrip infrees , kunststof. om prijzen te zien. De traditionele infrees strip is natuurlijk ook een hele goede oplossing en wordt al heel lang toegepast in de trap,.


Trapprofielen eenvoudig online in onze webwinkel bestellen en morgen in huis. U heeft al een trapprofiel vanaf 95.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.