woensdag 3 april 2019

Steigerhout sokkel

Sokkel bestel je in onze webshop. De grootste collectie tuinsokkels hier! Tuinsokkels tegen de laagste prijzen. Deze stoere steigerhouten sokkel misstaat niet in uw huis of tuin. Voor buitenshuis, voor binnenshuis, zelfs voor op een beurs.


Alle maten sokkels , zuilen en pilaren van niew of gebruikt steigerhout.

Bekijk hier onze voorbeelden en neem contact met ons op voor de maat van uw keuze. Industriele zuil Aanbieding! Gave industriele robuuste zuil. Bij Klusklas maak je zelf een leuke steigerhouten sokkel voor een kunstwerk of een plant.


Al doende leer je allerlei praktische vaardigheden. Decoratie met schroot en afvalhout, tips voor de recycling van steigerhout en planken van pallets. Gratis bouwtekeningen en doe het zelf voorbeelden.


Wil je direct aan de slag met steigerhout ? Bestel eenvoudig je producten in onze webshop en kies voor afhalen of thuisbezorgen.

In diverse merken verkrijgbaar! Gebruik hem bijvoorbeeld om. Bouwtekening, houten kerstboom van planken maken. Deze kerstbomen van steigerhout kun je plaatsbesparend inklappen.


Ook pallets kunnen worden gebruikt. Het is ook mogelijk de zuil in een kleur. Zelf een zuil maken van steigerhout ? Maak nu zelf een zuil van steigerhout met een bouwtekening als sokkel voor jou lamp, plant of beeld! U kunt ook een metalen of hardhouten frame maken en dit afwerken met steigerhout.


Vindt hier al uw houten sokkels , zuilen en pilaren. De eiken sokkel is een natuurproduct. Houten zuilen worden vaak ingezet als tuin sokkels of plantenzuilen. Presenteer producten of bloemen op deze steigerhouten presentatiezuil of sokkel. Bekijk onze ruime keuze meubels en beursmeubilair en huur nu!


Hoge presentatiezuil van steigerhout huren? Plantenzuil wit steigerhout huren? Wanneer u deze zuil wilt is deze twee planken breed i. Steigerhout Zuil 43x43x1€ 1500€ 1200.


Kan ook als ondertafel voor bloemen of planten gebruikt worden.

Kan zowel in de tuin als binnen geplaatst worden. Vergrijsd Nieuw steigerhout.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.