vrijdag 3 mei 2019

Flamestone tegel

Koop Excluton tegels online in onze webshop. Benieuwd naar onze Aanbiedingen? Altijd acties in onze webshop! Beton Bestrating Voordelig Kopen? Levering door heel Nederland!

Online de flamestone tegel van Excluton bestellen tegen de laagste prijs! Verkrijgbaar tegen de laagste prijs. Goed schoon te houden, alg en mosweren en. Flamestone tegels geleverd binnen 6-werkdagen.


Fuego 70x70x3cm Silver kenmerkt zich door de prachtige bovenlaag. Fuego tegels van Excluton zijn recent geïntroduceerd en blijken direct een grote hit in Nederland te zijn! Deze siertegels hebben een gevlamde deklaag die.

De flamestone tegel is het paradepaardje van de fabriek, mooi gebrande bovenlaag en een UV lak om de tegel te beschermen. De tegel is leverbaar in de. Kies je voor gecoate tegel , soft comfort, uitgewassen of toch voor naturel? Je kunt ons assortiment ook filteren op eigenschappen zoals:.


Deze tegel is verkrijgbaar in de kleur antraciet en. De natuurlijke uitstraling van deze exellente reeksen gecombineerd. Een gecoate betontegel met een structuur.


HO-Berg heeft een opruiming aan terrastegels tegen bodemprijzen! Opruiming terrastegels tegen bodemprijzen! De shop voor uw sierbestrating, tegels en natuursteen. Aantal tegels per pak: stuks: Aantal mper pak: 16.


Verkoop: per m2: Toeslag: €1- als de bestelling minder dan pak is. Wij zijn gespecialiseerd in (sier)bestratingsmaterialen, natuursteen, luxe tuin-meubelen en tuinaanleg. Bezoek eens onze grote showtuin en ervaar het zelf!


Fuego 60x6 voorheen de flamestone , van excluton is een grote hit in nederland! Door de kleuren van de tegels af te stemmen op de rest van de omgeving onstaat een harmonieus geheel.

Het formaat 60xwordt in veel tuinen toegepast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.